Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Directorul Oficiului de Cadastru este marţi în direct la Informaţia TV

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Intabularea proprietă-ţilor funciare reprezintă una din condiţiile obligatorii impuse de eventualele prevederi la nivel naţional, în momentul deciziilor proprietarului de înstrăinare a acestor bunuri, indiferent de forma de dobândire. Aşa cum se ştie, la nivelul judeţului Satu Mare, proporţia de înscriere a imobilelor în Cartea Funciară este cu mult sub 50%, cu diverse oscilaţii în funcţie de diverşi parametri.

În cadrul emisiunii „Audienţe în direct”, difuzată de postul nostru de televiziune “Informaţia TV”, în după-amiaza zilei de azi, 14 septembrie, începând cu ora18, invitată este Monica Ardelean Prodan, directorul Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară – OCPI Satu Mare. Invitata emisiunii va prezenta o sinteză a ceea ce înseamnă intabulare în judeţ, dar şi măsurile la nivel naţional pentru impulsionarea acestor demersuri.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Zeci de participanți la Șezătoarea de Dragobete din Carei

SĂRBĂTORIM DRAGOSTEA

Zeci de participanți la Șezătoarea de Dragobete din Carei

Zeci de localnici și moți din satele românești din împrejurul municipiului Carei au petrecut împreună Ziua Dragostei. Șezătoarea de Dragobete organizată la Castelul din Carei de către Asociațiunea Transilvană pentru Literatura Română și Cultura Poporului Român – Astra, Despărțământul “Aurel Coza” Carei a adus multă bucurie celor implicați în organizare, dar și invitaților.