Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Satu Mare: Tineri de 18 ani prinşi după ce au zgâriat maşini şi au înţepat roţi

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Inspectoratul de Poliţie Satu Mare ne transmite principalele infracţiuni înregistrate zilele trecute.

Tineri bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de distrugere, identificaţi de poliţişti

La data de 31 mai a.c., poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au identificat persoanele bănuite de săvârşirea unei infracţiuni de distrugere, fiind vorba de doi tineri, ambii de 18 ani, din Satu Mare.

În fapt, cei doi ar fi distrus, prin înţepare şi zgâriere mai multe elemente de caroserie şi anvelopele unui autoturism, parcat pe raza municipiului Satu Mare.

Verificările în cauză continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a tinerilor.

Acţiune a poliţiştilor cu specialiştii R.A.R. Satu Mare

La data de 31 mai a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Rurale Valea Vinului, au desfăşurat activităţi pentru depistarea autovehiculelor care prezintă defecţiuni, pe DJ 193, în localitatea Păuleşti, împreună cu specialiştii din cadrul R.A.R. Satu Mare, ocazie cu care au aplicat 12 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2 465 de lei şi au ridicat 2 certificate de înmatriculare.

Astfel, un certificat de înmatriculare a fost ridicat pentru Inspecţie Tehnică Periodică expirată şi unul pentru anvelope de alte dimensiuni montate pe autoturism.

Conducător auto reţinut pentru conducerea unui vehicul de către o persoană care are dreptul de a conduce suspendat

La data de 01 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Negreşti-Oaş, au identificat, în trafic, un bărbat, de 36 de ani, din Negreşti Oaş, care conducea un autoturism, pe raza localităţii.

Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest şi drug test, rezultatul fiind negativ la ambele.

Persoana în cauză a fost reţinută pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.

400 de şoferi amendaţi în două zile

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au desfăşurat în perioada 31 mai- 1 iunie a.c., activităţi de menţinere a unui climat de siguranţă rutieră, fiind prezenţi pe principalele artere rutiere din judeţ.

Astfel, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare care au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale şi pentru efectuarea unor activităţi de supraveghere, fluidizare şi control al traficului rutier pe raza judeţului, au aplicat peste 400 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 120 000 de lei.

De asemenea, poliţiştii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 42 de conducători auto şi au reţinut 12 certificate de înmatriculare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns