Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

ŞEDINŢĂ ÎN SATU MARE: Subprefectul Tamas Altfatter anunţă că au apărut drogurile sintetice

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Marţi, 5 septemrie 2023, a avut loc o întâlnire de lucru la Prefectura Satu Mare cu primarii şi cu directorii Unităţilor de învăţământ din judeţ .

La întâlnirea ce a avut loc în Sala Mare de Şedinţe a instituţiei au participat subprefecţii Altfatter Tamás şi Romeo Pop, directorul de Cancelarie, Radu Iancu, preşedintele Consiliului judeţean Satu Mare, Pataki Csaba, reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, a Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Satu Mare şi a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Satu Mare.
La nivel de judeţ toate unităţile de învăţământ sunt pregătite şi îşi aşteaptă elevii pe 11 septembrie , în prima zi de şcoală. Verificările acestor instituţii de învăţământ au fost efectuate de instituţiile cu atribuţiile in domeniu şi nu s-au constatat probleme majore.

A fost ridicată problema transportului şcolar, a necesităţii achiziţiei de noi microbuze şcolare precum şi cea a achitării la timp a burselor şcolare.

Am aflat că în judeţ va fi achiziţionat cu sprijinul Consiliului judeţean şi aparat de depistare a substanţelor derivate din metamfetamină.

Nu trebuie să ne ferim de realitate. Din păcate au apărut drogurile sintetice pe piaţă şi e nevoie de un efort comun, şcoală- instituţiile statului-părinţi pentru a ne feri elevii de aceste tentaţii” a transmis subprefectul Altfatter Tamas.

La finalul întâlnirii , subprefectul Romeo Pop le-a reamintit primarilor din judeţ despre obligaţiile ce le revin în combaterea ambroziei.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns