Image 1
Image 2
Acasa

Vineri se inaugurează Centura Sătmarului! Nicolae Ciucă, aşteptat la Satu Mare

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Deputatul Adrian Cozma anunță că vineri se va inaugra Centura Sătmarului. La eveniment ar urma să vină inclusiv premierul Nicolae Ciucă.

”Vineri, 8 iulie, în prezența premierului României, domnul Nicolae-Ionel Ciucă, se va inaugura Centura de ocolire a Municipiului Satu Mare, o investiție a Guvernului României! Programul complet al vizitei premierului în județul Satu Mare îl vom comunica în zilele viitoare!”, anunță Adi Cozma.

Ciornă automată

4 comentarii

  1. daca a zis cozma atunci asa va fi vin la inaugurare si acei care nu au nici un merit pt aceasta centura si cozma se bate cu caramida pe piept se lauda cu aceasta centura dar meritul lui este ZERO precum si a lui ciuca tot zero

Lasă un răspuns

Connect with

IFPLUS DSVSA SATU MARE

Clarificări privind amenda dată pentru tăiere de porc în curte

DSVSA a transmis şi: Clarificări cu privire la amenda contravențională în valoare de 6.000 lei, aplicată unei persoane fizice din localitatea Urziceni – pentru sacrificarea de suine în gospodăria proprie, ....

This content is for IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ PLUS 3 LUNI, IZ PLUS ANUAL, IZ Plus Lunar, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ <35, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, and IZ+ si Tiparit si PDF Lunar members only.
Log In Join Now

SATU MARE

Angajații AJOFM intră în grevă generală 

Membrii sindicatelor afiliate la Federația Sindicatelor din Ministerul Muncii, dar și angajații neafiliați au anunțat faptul că vor intra în grevă generală pentru eliminarea inechităților salariale și îmbunătățirea condițiilor de muncă.