Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

A crezut că nu-l prinde Poliţia! Cu permisul suspendat, a dat o tură prin Foieni

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Sâmbătă, 7 ianuarie, în jurul orei 10.30, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Carei au oprit, în trafic, pentru control, pe raza localităţii Foieni, judeţul Satu Mare, un autoturism marca Peugeot, înmatriculat în România.

În cadrul verificărilor, la solicitarea poliţiştilor, şoferul, un bărbat, în vârstă de 50 ani, din judeţul Satu Mare, nu a putut prezenta permisul de conducere, declarând că nu îl are asupra sa.
S-au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care s-a constatat că, persoana în cauză avea dreptul de a conduce suspendat.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice de către o persoană al cărei drept de conducere a fost suspendat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Grenade găsite la fier vechi

Un sătmărean de 34 de ani a sesizat Poliția prin intermediul unui apel 112, sesizând că, în timp ce se efectuau operațiuni de depozitare a fierului vechi la o societate având sediul pe Strada Depozitelor din municipiu, au fost găsite două grenade.