Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Se înmulţesc cazurile de violenţă în familie în Satu Mare! Femeie cu trei copii lovită de soţ cu un obiect

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În 9 februarie, în jurul orelor 14:00, poliţiştii din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Valea Vinului au fost sesizaţi despre faptul că o femeie, de 32 de ani, domiciliată în comuna Păuleşti, ar fi fost lovită cu un obiect contondent de către soţul acesteia, în vârstă de 33 de ani, suferind mai multe leziuni la nivelul spatelui şi a membrelor superioare.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au întocmit formularul de evaluare a riscului şi au emis un ordin de protecţie provizoriu pe numele bărbatului, pe o perioadă de 5 zile, prin care acesta are obligaţia de a păstra o distanţă minimă de 50 de metri faţă de femeia de 32 de ani, de cei trei copii ai acesteia, precum şi de domiciliu.

Totodată, poliţiştii efectuează verificări faţă de persoana în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Schema de făcut bani de pe urma maidanezilor

Sterilizarea nu dă rezultate dar aduce sume importante în conturile unor firme

În cadrul emisiunii “Câinii de oraş, duşmanii omului!” difuzată miercuri, 4 septembrie, de la ora 20, la Informaţa TV, a ieşit la iveală o schemăde îmbogăţire de pe urma câinilor comunitar. Un animal fără stăpân poate aduce de mai multe ori bani în conturile unor societăţi. O dată de la o primărie, apoi de la alta şi tot aşa mai departe. Se pare căbanii, nu dragostea de animale îi determină pe aceşti oameni să fie împotriva eutanasierii maidanezilor.