Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Tot mai mulţi ucraineni încearcă să intre în România cu documente false

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Tot mai mulţi ucraineni încearcă să intre în România cu documente false. Prezentăm două cazuri.

În 4 martie, în jurul orei 02.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în România, un cetăţean ucrainean, în vârstă de 27 de ani. Acesta conducea un microbuz marca Mercedes Benz, înmatriculat în Ucraina.

La controlul de frontieră, cu ocazia verificării documentelor, tânărul a prezentat şi permisul de conducere, aparent emis de autorităţile din Ucraina. Poliţistul de frontieră a constatat însă că documentul este fals, întrucât nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic.

În cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals şi conducere fără permis, urmând ca la finalul cercetărilor să fie luate măsurile legale.

Certificat de înmatriculare fals descoperit

Sâmbătă, 4 martie, în jurul orei 06.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a intra în România un cetăţean ucrainean, în vârstă de 52 de ani. Aceasta conducea un autoturism marca Nissan Rogue, având aplicate plăcuţe cu numere de înmatriculare specifice Ucrainei.

Cu ocazia efectuării formalităţilor pentru intrarea în România, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că certificatul de înmatriculare al maşinii prezentat la control nu este un document autentic, fiindcă nu îndeplinea condiţiile de formă şi de fond.

În cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals, urmând ca la finalul cercetărilor să fie luate măsurile legale.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns