Image 1
Image 2
Ciornă automată

TENIS: La Cincinnati, Sorana câştigă în faţa unei favorite

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Sorana Cîrstea (nr. 31 WTA) a debutat cu o victorie spectaculoasă, în turneul de la Cincinnati, scor 6-0, 6-2 cu Ekaterina Alexandrova (Rusia)/21 WTA).

A fost o victorie rapidă, categorică, obţinută în doar 57 de minute de româncă, în faţa unei sportive pe care nu a mai întâlnit-o în circuitul profesionist.  După această victorie,  Sorana Cîrstea şi-a asigurat un cec de 17.930 de dolari şi 60 de puncte WTA. În turul 2 ea  o va întâlni pe Maria Sakkari (Grecia/cap de serie 8).

Din păcate, tot la Cincinnati, Irina Begu a fost eliminată în primul tur, aproape la fel de rapid ca şi Alexandrova. Aflată pe locul 39 în topul WRA, Irina a fost fost învinsă, în 65 de minute, de Maria Bouzkova (Cehia/35 WTA), scor 6-2, 6-2.

Dar, dacă la simplu a fost eliminată rapid, Irina a ajuns în turul 2 la dublu. Astfel, în cuplu cu Sara Sorribes Tormo (Spania) ea s-a calificat în optimile de finală, după victoria cu 7-6 (7/5), 6-3 obţinută în faţa  perechii Elisabetta Cocciaretto (Italia)/Mayar Sherif (Egipt).

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns