Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Conservatorii se gândesc să rupă alianța cu PSD și să-și încerce forțele singuri la alegeri

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Liderii PC reuniți, sâmbătă, la Brașov, în cadrul Consiliului Național, au recunoscut că au discutat și despre problema Alianței cu PSD, mai mulți lideri județeni dorind să iasă din alianța cu social-democrații, fără însă să fie luată o decizie privind ruperea sau continuarea acestei alianțe.
Reprezentanții PC au spus că ideea ruperii alianței cu PSD prinde din ce în ce mai mult teren în interiorul partidului și că o decizie va fi luată după ce va fi analizată activitatea fiecărei organizații județene.
“Sunt foarte mulți lideri județeni care își pun problema de a nu mai fi în alianță cu PSD, dar o decizie o vom lua după ce vom face o analiză la nivelul întregii țări. Majoritatea opiniilor sunt că va trebui să analizăm acest acord. Este posibil să continuăm, la fel cum este posibil să nu continuăm alianța cu PSD“, a declarat Daniel Constantin, liderul departamentului Fonduri Europene al PC și viitor candidat pentru președinția partidului.
La rândul său, primarul Sectorului 4, conservatorul Cristian Popescu Piedone, a afirmat, la încheierea ședinței Consiliului Național al Partidului Conservator, că la viitoarele alegeri locale, din 2012, conservatorii se vor prezenta singuri, fără a face alianță cu niciun alt partid. “În 2012 ne vom prezenta singuri la alegerile locale, fără niciun fel de alianță. Noua echipă de conducere, care va fi aleasă la congres, își propune să valorifice valorile din interior, prin oamenii pe care i-a recrutat, oameni care au trăit până astăzi nu în interiorul politicii, ci în afara ei, dorind să intre în politică să schimbe ceva“, a spus Piedone.
Primarul Sectorului 4 a mai afirmat că, la viitoarele alegeri locale, PC trebuie să-și propună câștigarea a trei primării de sector.
“Am câștigat deja o primărie, ne gândim la următoarea și semnalul care se dă la București e valabil în toată țara“, a mai spus Popescu. Membrii PC s-au întrunit, sâmbătă, la Hotelul Aro Palace din Brașov, într-o ședință a Consiliului Național al Partidului Conservator, unde s-a discutat strategia partidului pentru alegerile locale din 2012, modificarea statutului partidului, precum și organizarea congresului partidului.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns