Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Volei masculin. Divizia A1

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

CVM Remat Zalau – Stiinta Explorari Baia Mare 3-1 (20, 15, -16, 16)

CVM Remat: Adriano Lamb, Sergiu Ilies, Dan Borota, Mihai Maries, Vasile Afloarei, Marius Ciortea, Gjoko Iosifov, Mads Ditlevsen, Serban Pascan, Adrian Feher (libero), Alexandar Ljubicic, Marius Ciupe. Antrenori: Michael Warm si Aurel Vlaicu

l Stiinta Explorari: Laurentiu Vanatoru, Patriciu Pastean, Robert Tutea, Gheorghe Socaciu, Serghei Lazarev, Ovidiu Teusan, Mircea Batin (libero), Andrei Veber, Ion Ionut, Igor Didorciuc, Liviu Rapean, Vlad Negrean. Antrenori: Marius Botea si Sorin Pop. Dir. tehnic: Adrian Arbuzov.

Sambata dupa-amiaza, la Zalau, s-a disputat un meci de care pe care, in vederea clasarii pe un loc de play-off. Daca baimarenii au avut un tur de forta cu zece victorii consecutive, zalauanii,  erau in ascensiune de forma dupa meciuri foarte bune. In cazul unei victorii a studentilor, locul din play off era asigurat indiferent de celelalte rezultate. Echipa din Zalau avea nevoie de victorie, avand in vedere ca in Baia Mare au pierdut 0-3, si in play-off se tine cont de rezultatele directe din campionatul regulat. In consecinta, pe ambele echipe se punea o imensa presiune. Baimarenii au un debut de meci mai slab, cu servicii gresite si preluari inexacte, astfel ca zalauanii s-au desprins la 21-13, reusind sa castige setul fara probleme, 1-0. Setul al doilea se desfasoara pe baza aceloras coordonate, tehnicienii baimareni efectueaza mai multe schimbari, dar din pacate nici cei introdusi in teren nu reusesc sa schimbe ceva si scorul la seturi devine 2-0. Prin prisma evolutiilor celor doua echipe, setul al treilea trebuia sa fie ultimul, dar a venit randul gazdelor sa comita numeroase greseli, astfel ca oaspetii s-au impus relativ usor. Cand toata lumea se astepta la o relansare a jocului, setul al patrulea s-a dovedit a fi ultimul. Baimarenii au reluat seria inexactitatilor si zalauanii au castigat la 16, transand jocul in favoarea lor. Cele zece victorii consecutive ale studentilor, au inceput cu acel 3-0 administrat echipei din Zalau, si iata ca prima infrangere vine tot din partea zalauanilor. Jocul acesta trebuie foarte repede uitat, deoarece sambata, 13 martie, urmeaza marele derby cu Unirea Dej, care ne poate asigura (sau nu) prezenta in play-off.

Rezultatele etapei

Tomis Constanta – VCM Piatra Neamt 3-1 (s-a jucat la Piatra Neamt)

Unirea Dej – Dinamo Bucuresti 3-0

Remat Zalau – :tiinta Explorari Baia Mare 3-1

Steaua Bucuresti – CVM Brasov 3-0 (echipa din Brasov a fost exclusa)

Dacia Buzau – Torpi Targu Mures 0-3

“U” Cluj – CSMU Craiova 3-0

Etapa viitoare, sambata, 13 martie

Ultimele doua etape din sezonul regulat:

“U” Cluj – Tomis Constanta

SCMU Craiova – Dacia Buzau

Torpi Targu Mures – Steaua Bucuresti

CVM Brasov – CVM Remat Zalau

Stiinta Explorari – Unirea Dej

Dinamo Bucuresti – VCM Piatra Neamt

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns