Image 1
Image 2
Acasa

PREGĂTIRI PENTRU ALEGERI

Lansare puternică a PNCR în Maramureș

Peste 250 de persoane, membri și simpatizanți, au participat pe data de 2 februarie 2024 în Baia Mare la evenimentul lansării oficiale a Organizației Județeane Maramureș a Partidului Național Conservator Român (PNCR), în alianță cu AUR.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

La eveniment au participat: europarlamentarul Cristian Terheș, președinte al PNCR, Ioan Doru Dăncuș, primar interimar al municipiului Baia Mare, deputatul Darius Pop, președinte AUR Maramureș, și Radu Ghidău, președinte al Alianței Național-Țărăniste (ANȚ). Mihai Ropan a fost învestit în funcția de președinte al Organizației Județene Maramureș a PNCR.

 

Mihai Ropan, președintele PNCR Maramureș:  “E momentul să ne facem propriul rost, aici, acasă”

 

Noul președinte al Organizației Județene Maramureș a PNCR, Mihai Ropan, un tânăr antreprenor de 35 de ani, a vorbit despre necesitatea de a crea oportunități în România, pentru ca cetățenii să nu fie nevoiți să își urmeze visele în străinătate. “E momentul să ne facem propriul rost, aici, acasă”, a afirmat Ropan, subliniind angajamentul său pentru o Românie prosperă, unde tinerii, inclusiv fiul său de 9 ani, pot crește și învăța într-un mediu favorabil. “Sunt aici pentru a da mărturie că se poate, că acum e momentul și că nu mai putem asculta de ce spun alții, ci trebuie să ne facem propriul rost.” “Azi, acum, în Maramureș, punem o piatră de temelie unui proiect politic care va aduce modernizare și prosperitate României.”

 

Deputatul AUR Darius Pop: “Cu cât suntem mai mulți, cu cât suntem mai uniți, vom avea șansă să câștigăm.”

 

Darius Pop, președintele AUR Maramureș, și Radu Ghidău, președintele Alianței Național Țărăniste, au vorbit despre importanța unității forțelor național-conservator-suveraniste pentru a oferi o alternativă la actuala conducere politică a României, marcată de promisiuni nerealizate și de o direcție incertă.

 

“Cu cât suntem mai mulți, cu cât suntem mai uniți, vom avea șansă să câștigăm. Este timpul nostru, este timpul românilor, iar 2024 să aducă schimbarea mult dorită în România, dar asta nu o putem face decât împreună, astfel încât forțele suveraniste, conservatoare, naționale, să prea conducerea României infectate cu Partidul Unic PSD și PNL, care a condus România în ultimii 34 de ani “, a spus deputatul AUR Darius Pop.

 

Lupșa Nicolae, antrenor de arte marțiale este coordonatorul organizației de tineret PNCR Maramureș 

 

Coordonatorul organizației de tineret a PNCR Maramureș este Lupșa Nicolae, antrenor de arte marțiale. Acesta  a vorbit despre importanța faptului ca tinerii să lupte pentru țară, acesta fiind și principalul motiv pentru care s-a alăturat acestui proiect politic. “De aproape 20 de ani antrenez tineri luptători și asta este misiunea mea în acest partid, vreau ca tineretul, viitorii parlamentari, să fie niște luptători, să fie niște oameni pregătiți din toate punctele de vedere.”

 

Doru Ioan Dăncuș, primar interimar al municipiului Baia Mare, a vorbit despre faptul că e legat de aceleași valori și idealuri naționale, precum și de o veche prietenie cu Cristian Terheș și Mihai Ropan.

 

Europarlamentarul Cristian Terheș, președintele PNCR: “Proiectul politic Partidul Național Conservator Român a pornit de la această idee, că poți da șansa oricărui român, dacă vrea să facă ceva pentru țara lui, să facă.”

 

Vorbind la final, europarlamentarul Cristian Terheș, președintele PNCR, a accentuat importanța credinței și acțiunii pentru remodelarea societății românești. Având ca fundament crezul creștin că “Totul este cu putință celui ce crede”, președintele PNCR a evidențiat necesitatea ca această credință să se materializeze prin fapte concrete, antrenându-se într-o mișcare de renaștere națională, conservatoare și suveranistă. În acest context, Cristian Terheș a criticat vehement eșecurile clasei politice de după căderea comunismului, evidențiind incapacitatea acesteia de a capitaliza oportunitățile oferite de aderarea României la UE și NATO.

 

Acesta a adus în discuție, de asemenea, problemele economice acute, precum insuficiența veniturilor statului pentru acoperirea cheltuielilor cu salariile și pensiile, și a condamnat promisiunile politice fără acoperire făcute de PSD și PNL. Subiectul alegerilor europarlamentare din 2024 a fost un punct central al discursului, europarlamentarul Terheș subliniind rolul crucial al acestora în determinarea viitorului României în cadrul Uniunii Europene. “Dacă de la Bruxelles o să se spună că bărbatul care se pretinde femeie e femeie, nu o să ai ce să mai faci în România. Dacă de la Bruxelles nu se pune stavilă acestui curent neomarxist care disprețuiește omul cu drepturile sale și libertățile sale fundamental inalienabile, nu vei mai avea ce face în România”, a declarat Cristian Terheș. Referindu-se la politicienii români, Cristian Terheș a spus că aceștia “au obligația morală și legală de a pune interesul românii și a românilor pe primul loc”.

 

Cristian Terheș a vorbit și despre importanța implicării tinerilor în viața publică, motiv pentru care a și pus la conducerea Organizației Județene Maramureș a PNCR un tânăr și a dat șansa altora să se implice. “Proiectul politic Partidul Național Conservator Român a pornit de la această idee, că poți da șansa oricărui român, dacă vrea să facă ceva pentru țara lui, să facă. De aceea vă invit pe toți alături de noi”, a spus europarlamentarul Cristian Terheș.

 

Organizația Județeană PNCR Maramureș se angajează să fie un exemplu de urmat în cadrul PNCR, promovând idealurile partidului la nivel local și județean. Maramureșul, simbolul acasă pentru maramureșeni, este punctul de plecare pentru o mișcare națională de revitalizare și reîntoarcere la valorile autentice românești.
Președintele Mihai Ropan și-a exprimat convingerea că, prin unitate și dedicare, PNCR Maramureș va reuși să aducă bunăstarea dorită în județ și în întreaga țară.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with