Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Fratele interlopului Sile Puscoi, depus dupa gratii de judecatorii baimareni

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

La propunerea Parchetului de pe langa Judecatoria Baia Mare, magistratii au dispus arestarea preventiva, pe timp de 29 de zile, a inculpatilor Radu Fierbantu si Bogdan Octavian Nicolae. Pentru a dispune arestarea preventiva a celor doi, judecatorii au retinut ca in cauza exista indicii temeinice care sa justifice presupunerea rezonabila ca inculpatii au comis infractiunea de furt calificat. Cei doi, in 4 martie, au patruns prin fortarea sistemului de inchidere a usii de acces in locuinta lui B.M., situata pe strada Vasile Alecsandri din Baia Mare, de unde au sustras bijuterii de aur in valoare de 7.400 lei. Inculpatii au recunoscut comiterea infractiunii retinuta in sarcina lor. Nu aveau cum sa nege dupa ce au fost prinsi in flagrant de politistii anuntati de un vecin, care i-a vazut pe hoti intrand in locuinta. Infractorii sunt din Bucuresti si fac parte din celebrul clan al interlopului Sile Puscoi, Radu Fierbantu fiind frate cu acesta.

Cazierul celor doi recidivisti este impresionant< furturi, spargeri, talharii, santaj, tentativa de omor, nerespectarea regimului armelor si munitiilor etc. Cu toate acestea, inculpatii au declarat recurs impotriva masurii arestarii preventive dispuse de Judecatoria Baia Mare. Politistii si procurorii care ancheteaza cazul au la dispozitie 29 de zile (pana in 2 aprilie) sa probeze intreaga activitate a celor doi infractori. Exista si alte cazuri de furt in Baia Mare cu autori necunoscuti, in care s-au folosit aceleasi procedee de actiune, ceea ce conduce la ideea ca bucurestenii ar putea sa fie implicati in comiterea lor.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Baia Sprie are un sportiv de aur

CAMPIONATUL NAȚIONAL

Baia Sprie are un sportiv de aur

Sportivii de la CSȘ Baia Sprie au obținut opt medalii la Campionat Național Școlar de biatlon derulat la Harghita Băi. Un număr de 13 schiori au făcut parte din lotul deplasat de profesorii Marin Ananie și George Scurtu.