Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Handbal masculin. Liga Nationala – Vineri are loc Balul Handbal Club Minaur

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

HC Minaur SA va organiza, la restaurantul Carpati, vineri, 20 august, Balul Handbal Club Minaur, care va incepe la ora 18. Va fi o seara in care organizatorii vor oferi celor prezenti multe si placute surprize. Toti iubitorii Minaurului sunt asteptati la petrecere. Invitatiile (una asigura accesul unei singure persoane si costa 100 lei) pot fi achizitionate de la sediul clubului.

18 jucatori pleaca la Targu Jiu

Incepand de maine si pana duminica, Minaur va participa la turneul de pregatire Cupa Energia, din Targu Jiu, alaturi de echipele UCM Resita, “U” Transilvania Cluj, CSM Bucures, Energia Pandurii si Steaua Bucuresti.

Lotul de jucatori al echipei baimarene se va deplasa spre Targu Jiu in aceasta dimineata, mai putin pivotul Dan Moldovan, care este indisponibil din motive de sanatate. Acest turneu este unul foarte important pentru antrenorii echipei baimarene, deoarece in urma lui vor stabili lotul de jucatori pentru aceasta editie de campionat. Va fi un turneu foarte puternic, avand in vedere ca vor fi prezente echipele UCM Resita si Energia Pandurii Targu Jiu, care si-au propus ca obiectiv castigarea titlului, insa trebuie mentionate si celelalte doua echipe din Bucuresti, CSM si Steaua, precum si “U” Cluj, echipe cu obiective indraznete. Cele sase echipe participante au fost impartite in doua serii a cate trei echipe< UCM Resita, “U” Transilvania Cluj, CSM Bucuresti – in grupa A> Energia Pandurii, Steaua Bucuresti, Minaur Baia Mare – in grupa B. In grupe se va juca dupa sistemul fiecare cu fiecare, dupa care se vor juca meciurile de clasament, precum si semifinalele si finalele.

Programul Cupei Energia

Vineri, 20 august

Ora 10 – UCM Resita – “U” Transilvania Cluj

Ora 12 – Minaur Baia Mare – Steaua Bucuresti

Ora 16 – CSM Bucuresti – “U” Transilvania Cluj

Ora 18 – Energia Pandurii – Minaur Baia Mare

Sambata, 21 august

Ora 16 – Loc 3 grupa A – Loc 3 grupa B (meciul pentru locurile 5-6)

Ora 17.45 – Semifinala 1 – Loc 1 grupa A – Loc 2 grupa B

Ora 19.30 – Semifinala 2 – Loc 2 grupa A – Loc 1 grupa B

Duminica, 22 august

Ora 11 – Finala mica

Ora 13 – Finala mare

Festivitatea de premiere va avea loc la ora 14.30. Meciurile de duminica vor fi televizate in direct de Digi Sport.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns