Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

10 someri au refuzat locurile de munca oferite de AJOFM

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Daca un somer inregistrat la Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca refuza doua oferte de locuri de munca, in mod nejustificat, pierde indemnizatia de somer. Anul acesta, 10 maramureseni s-au aflat intr-o astfel de situatie. “Zece someri au refuzat locurile de munca oferite si am sistat plata indemnizatiei de somaj. Este prima data cand am procedat astfel. Persoanele aveau calificarea de tapiter dar au refuzat sa lucreze in acest domeniu”, ne-a declarat Oana Osanu, dircetor executiv al Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca Maramures. Insa in cele mai multe cazuri oamenii refuza locul de munca pentru ca li se pretinde sa munceasca mult si sunt platiti foarte prost. Si in confectii este o situatie similara, multe dintre angajate plangandu-se ca au fost obligate sa lucreze zeci de ore peste program fara a fi remunerate corespunzator.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

BAIA MARE

Chef Nicolai Tand onorat la Rozavlea

Comunităţile maramureşene ştiu să-şi răsplătească valorile pe care le au. Rozavlea este comuna din Maramureşul istoric, care nu îşi uită trecutul. Îl scoate în evidenţă ori de câte ori are ocazia. Aşa face şi în cazul renumitului chef Nicolai Tand, care a fost răsplătir de autorităţile locale din comuna Rozavlea cu titlul de Cetăţean de Onoare, în cadrul evenimentului de ieri.

Sigla Informatia Zilei

Obiceiuri de Pasti

Asculta acest articol In Duminica Lasatului de Sec fetele si flacaii ramasi necasatoriti erau luati in deradere in cadrul unui