Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Adevaratul candidat independent, Mircea Dolha: stie, vrea, poate!

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

[slideshow id=6284]

Uite alegerile, nu-s alegerile, e refrenul acestor zile. Pana nu va scrie negru pe alb in Monitorul Oficial ca sunt anulate, teoretic inca avem alegeri in 8 mai. E si parerea “adevaratului candidat independent” Mircea Dolha.

– Dle Mircea Dolha, orasul are nevoie in fruntea sa de un politician sau de un gospodar?

– Dupa ce e ales, primarul nu mai apartine formatiunii politice din care provine, caci devine primarul tuturor baimarenilor. Asa incat componenta politica trece in plan secund. Si nu spun asta doar pentru ca sunt ADEV{RATUL INDEPENDENT al acestei campanii, ci pentru ca asta e realitatea. Mult mai importanta pentru un primar este componenta de bun gospodar. Insa calitatile de gospodar nu se dobandesc in campania electorala, cum cred multi dintre contracandidatii mei. Abilitatile manageriale se dobandesc si se demonstreaza in timp. E ceea ce am facut din 1991 incoace atat in conducerea firmelor pe care le-am infiintat, cat si in activitatea din executivul primariei baimarene, in cei trei ani in care am fost viceprimar.

– Care considerati ca ar fi atuul dvs. in eventuala competitie pentru primaria baimareana?

– Cunosc foarte bine problemele din administratie, STIU problemele baimarenilor. Am parcurs un traseu firesc de cunoastere< am fost consilier municipal din 2004 incoace, apoi viceprimar in perioada februarie 2008 – ianuarie 2011. In 2010, aproape doua luni am indeplinit si atributiile de primar. VREAU sa fac treaba pentru municipiu si POT pune lucrurile in miscare din prima zi a mandatului de primar. Spre deosebire de ceilalti contracandidati, care vor avea nevoie de minimum sase luni pentru a vedea cu ce se mananca administrarea unei comunitati. Cum timpul inseamna bani, sase luni “moarte” dintr-un mandat de un an e o mare pierdere pentru baimareni. Felul meu de a fi si experienta mea in administratia publica imi permit sa nu promit, ci doar sa FAC. Sa nu arunc vorbe, ci sa actionez. Sub deviza< “FORTA IN ACTIUNE!”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns