Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

TAXE ŞI IMPOZITE ÎN SATU MARE

Prodance 2000, in finala la “Dance Masters”

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

[slideshow id=6348]

In 15-17 aprilie, la Bucuresti, a avut loc cea de-a VIII-a editie a Concursului International “Dance Masters”, acesta fiind cel mai important eveniment de dans sportiv din Romania. In aceasta competitie, elita romaneasca a dansului s-a confruntat cu elita dansului mondial, in cadrul a doua categorii, standard si latino.

La start s-au adunat aproximativ 800 de perechi. Prestatia lor a fost jurizata de un numar de 16 arbitri din 13 tari, precum Austria, Bosnia, Bulgaria, Cehia, Croatia, Letonia, Italia, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Rusia, Serbia, Slovacia, Ucraina, Ungaria si Romania.

Baimarenii, locul 5 la IDSF Youth standard

Clubul “Prodance 2000” a fost reprezentat de doua perechi: Dinu Lung – Christa Tatar, care au reusit sa se califice in finala la IDSF Youth standard, ocupand locul 5 dintr-un total de 36 perechi, iar la Open 14-15 ani standard aceeasi pereche s-a calificat in semifinala competitiei, situandu-se pe locul 11 din 42 perechi participante. Colegii lor de club, perechea Bogdan Suciu – Larisa Pop au ajuns pana in semifinala la IDSF Youth standard, clasandu-se pe locul 10 din 36 de perechi, iar pe locul 25 din 63 perechi participante la IDSF Adult sectiunea standard.

“Dansul Valurilor”, urmatorul concurs la Constanta

Urmatorul concurs la care clubul “Prodance 2000” va participa va fi Campionatul National de clase E. D. si Cupa “Dansul Valurilor”, care se va desfasura la Constanta in perioada 30 aprilie – 1 mai.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Solidaritate-Solidarnost

Asculta acest articol [slideshow id=3079] Am strabatut Polonia in lung si-n lat de mai multe ori. Si inainte de 1990