Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Hotii de fier vechi au dat iama la Romaltyn

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

[slideshow id=6692]

Doi tineri baimareni nu au stat prea mult pe ganduri atunci cand s-a pus in discutie o oportunitate mai usoara de a face rost de ceva bani. Astfel, barbatii au luat cu asalt un tronson dezafectat, destinat transportului de steril, de unde au luat cateva bucati de teava uzata. “Prada” celor doi se ridica la suma de 4.000 de lei si se afla in proprietate societatii Romaltyn. Sesizarea la politie s-a facut in cursul serii de miercuri, in jurul orei 19.45. Persoana care a dat alarma le-a spus politistilor ca, din apropierea societatii comerciale Romaltyn, de pe bulevardul Independentei din Baia Mare, persoane necunoscute sustrag tevi metalice. La fata locului s-a deplasat imediat un echipaj de politie care a reusit sa identifice doi barbati. Acestia sunt Remus H., de 31 de ani, si Marinel H., de 35 de ani, ambii cu domiciliile in Baia Mare. ~n urma verificarilor dar si a declaratiilor luate, politistii au constatat ca cei doi indivizi transportau cu o autoutilitara, bucati de teava uzata, sustrase dintr-un tronson dezafectat, destinat candva transportului de steril, in dauna unei societati de prelucrare a minereului din Baia Mare. “In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat. Cei doi sunt anchetati in stare de libertate”, a declarat comisar Gabriela Liahovici, putatorul de cuvant de la Inspectoratul de Politie al Judetului (IPJ) Maramures. Prejudiciul cauzat societatii Romaltyn se ridica la suma de 4.000 de lei.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Criminalul în serie Grigore Bota a vorbit pentru prima dată după 24 de ani de pușcărie. ”Au pândit ca lupii la poartă! De asta nici nu am vrut să vorbesc”

EXCLUSIVITATE: AVEM INTERVIUL

Criminalul în serie Grigore Bota a vorbit pentru prima dată după 24 de ani de pușcărie. ”Au pândit ca lupii la poartă! De asta nici nu am vrut să vorbesc”

Vă prezintăm ÎN EXCLUSIVITATE primul INTERVIU pe care Grigore Bota (65 ani) după 24 de ani de pușcărie. Cel care a primit diverse porecle precum ”Brancardierul morții”, ”Ucigașul de boschetari” sau ”Călăul boschetarilor”, s-a întors la casa părintească. Bota a fost condamnat inițial la 99 de ani de închisoare, apoi a beneficiat de legea recursului compensatoriu și pedeapsa a fost comutată la 25 de ani de pușcărie.