Image 1
Image 2
Acasa

IFPLUS FOTBAL, LIGA 3:

Buget mai mare pentru CSM Victoria Carei

CSM Victoria Carei este una dintre cele trei echipe sătmărene care evoluează în Liga a 3-a la fotbal. Zilele trecute, mai exact pe 12 octombrie 2023, cei de aici au primit o veste excelentă de la Consiliul Local Carei.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Pe ordinea de zi a şedinţei a existat şi un proiect care vizează direct activitatea acestui club. S-a aprobat proiectul privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli la ”Sursa G – CSM Victoria Carei”.

Parcurgând proiectul observăm că activitatea clubului a primit un buget mai mare decât cel anterior. Mai exact, CSM Victoria Carei a primit în plus, la rectificare, încă 174.800 de lei.

Amintim că preşedintele clubului, Tabi Zsolt, ne-a informat la o conferinţă organizată în luna iulie 2023 că bugetul pentru anul 2023 este de 2 milioane de lei şi că în cadrul clubului funcţionează două secţii: fotbal şi tenis de masă. Cei mai mulţi bani, trei sferturi, se duc către secţia de fotbal.

În altă ordine de idei, CSM Victoria Carei ocupă locul 6 în Liga a 3-a, Seria a 10-a cu 10 puncte (3-1-4). Urmează meciul de pe teren propriu cu CSM Sighetu Marmaţiei (locul 4), programat sâmbătă, 21 octombrie 2023, de la ora 15.00.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with