Image 1
Image 2

CULTURISM: Victorie de top pentru sătmăreanul Vlad Cozma, la culturism

Caruciorul in care se afla baietelul
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

CULTURISM: Victorie de top pentru sătmăreanul Vlad Cozma, la culturism

În weekendul 26-27 august 2023, municipiul Cluj-Napoca a găzduit un eveniment de amploare în lumea culturismului – concursul de renume Olympia Masters. Un element important al acestui concurs a fost şi turneul Olympia Amateur Eastern Europe.

Competiţia din urmă a atras peste 300 de sportivi din diverse colţuri ale lumii, la nivelul turneului Olympia Amateur Eastern Europe. Printre aceşti participanţi se numără şi Vlad Cozma din Satu Mare, care s-a înscris în categoria Classic Physique, Clasa C.

Într-un grup de 8 sportivi, sătmăreanul şi-a arătat formele trupului în poziţiile tradiţionale, iar rezultatele au fost remarcabile pentru Vlad Cozma, care a obţinut locul 1 în această categorie. Reuşita sa la acest eveniment reprezintă o realizare impresionantă pentru Vlad Cozma, care acum se pregăteşte pentru următoarea provocare în agenda sa: un alt concurs important de acest gen care va avea loc în Milano, Italia, în zilele de 7 şi 8 octombrie 2023.

Nu este pentru prima dată când numele lui Vlad Cozma este asociat cu succesul în lumea culturismului. Palmaresul său cuprinde deja un titlu de vicecampion naţional şi o poziţie a doua la concursul Pro Nutrition, fapte care îl consolidează ca un nume de referinţă în această industrie.

CULTURISM: Victorie de top pentru sătmăreanul Vlad Cozma, la culturism CULTURISM: Victorie de top pentru sătmăreanul Vlad Cozma, la culturism CULTURISM: Victorie de top pentru sătmăreanul Vlad Cozma, la culturism

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with