Image 1
Image 2

ACCIDENT

Un sătmărean drogat a intrat cu mașina în poarta unei instituții

Un sătmărean de 51 de ani a intrat cu mașina în poarta unei instituții.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Acum este cercetat pentru conducere a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive, distrugere și violarea sediului profesional.

 

 

Un accident a avut loc duminică, 12 noiembrie, în municipiul Zalău. Un bărbat în vârstă de 51 de ani, domiciliat în municipiul Satu Mare, a intrat cu mașina în poarta de acces a Centrului Militar Sălaj.  Sătmăreanul era drogat.

 

 

Conform comunicatului emis de IPJ Sălaj, conducătorul auto a fost supus testelor de alcool și droguri. Rezultatul testului alcoolemiei a fost negativ, indicând că șoferul nu se afla sub influența alcoolului. Cu toate acestea, testul de droguri a evidențiat indicii ale consumului de substanțe interzise.

 

 

 

Sursa citată menționează că rezultatele testului de droguri nu reprezintă o probă concludentă în cadrul dosarului penal. În consecință, conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice pentru a se stabili cu exactitate prezența și cantitatea substanțelor psihoactive în organism.

 

 

 

În urma acestui incident, polițiștii rutieri au întocmit un dosar penal în care sunt investigate infracțiunile de conducere a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive, distrugere și violarea sediului profesional. Autoritățile vor analiza probele colectate pentru a lua măsurile legale adecvate în funcție de rezultatele investigației.

 

 

În ultimul timp, s-a observat o creștere îngrijorătoare a numărului de șoferi drogați sau aflați sub influența băuturilor alcoolice care au fost implicați în accidente rutiere. Această tendință reprezintă nu doar o amenințare la adresa siguranței rutiere, ci și o provocare majoră pentru autorități. Astfel, în ultima perioadă polițiștii coordonați de procurorii DIICOT au desfășurat o serie de acțiuni, fiind reținuți și arestați mai mulți traficanți de droguri.

 

 

Vă reamintim că accidentul din 2 Mai, în urma căruia doi tineri și-au pierdut viața a fost comis de un șofer drogat. Și n-a fost singurul caz.

 

CITEȘTE ȘI:Doi tineri morți și altul rănit după ce au intrat cu mașina într-un copac

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

AGLOMERAŢIE LA PETEA

Cod roşu de aşteptare

Suntem aproape de mijlocul lunii august, iar traficul la Vama Petea este sub cod roşu. Fiind în această perioadă, se stă destul de mult timp atât pe sensul de intrare cât şi pe cel de ieşire.

 COMEMORARE

Eroii Revoluției, comemorați la Satu Mare

     Vineri, 22 decembrie, în Piaţa 25 Octombrie din Satu Mare, în vecinătatea monumentului ridicat în memoria eroilor Revoluţiei din decembrie 1989, numit ”Monumentul Rezistenței Anticomuniste”, au fost organizate ceremonii comemorative.