Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

PROIECT ERASMUS

Elevi din Satu Mare, Negrești, Beltiug și Batarci vor merge în Lituania

Sala de videoconferințe a Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare a găzduit o ședință de lucru din cadrul proiectului Acreditare Erasmus+, pentru pregătirea mobilității din Lituania, localitatea Vilnius.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Scopul acestui proiect este încurajarea școlilor din județul Satu Mare în a aplica pentru cât mai multe astfel de programe în folosul elevilor, după cum informează Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare.

 

 

Pentru desfășurarea în bune condiții a proiectului s-au elaborat proceduri operaționale privind selecția participanților la mobilitate.

 

 

Au fost selectați 22 de elevi și 13 cadre didactice din patru unități de învățământ, și anume Colegiul Național „Mihai Eminescu” Satu Mare, Școala Gimnazială Nr.1 Negrești-Oaș, Școala Gimnazială „Viorel Sălăgean” Beltiug și Școala Gimnazială Bătarci”, potrivit informațiilor furnizate de către reprezentanții instituției.

 

 

Întâlnirea de lucru a fost condusă de coordonatorul consorțiului, prof. Anișoara Boitor, inspector școlar general.

Au fost prezenți coordonatorii din unitățile de învățământ partenere, elevii și profesorii selectați, părinții elevilor participanți.

 

 

Echipa de proiect s-a asigurat de pregătirea tuturor detaliilor, astfel încât elevii să aibă experiențe inedite în Lituania, la școala din Vilnius, unde vor interacționa cu alți elevi și profesori în perioada 26 februarie – 1 martie 2024.

 

Citește și:

Conferinţă finală a proiectului Erasmus+ “Jocuri fără bariere” la Colegiul Economic

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns