Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Satu Mare: Ce-au făcut prefectul și subprefecții în ultimele zile?

Sigla Informatia Zilei
Prefectul județului Satu Mare, Radu Roca a participat miercuri 6 decembrie la hramul Bisericii Ortodoxe "Sfântul Ierarh Nicolae" din Satu Mare.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În aceeași zi, Radu Roca a fost prezent la un concert de colinde organizat de corala “Arhanghelii” a Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului, apreciind primirea caldă și ospitalitatea localnicilor din Bârsău, o localitate dragă sufletului său.

 

Subprefectul Romeo Pop a fost prezent joi 7 decembrie la Casa de Cultură a Sindicatelor pentru concertul “Colinde cu glas de copil”, ajuns la a doua ediție. Evenimentul a fost marcat de prestații impresionante ale tinerilor colindători. Subprefectul Pop a felicitat organizatorii pentru această seară, transmițând urări de “Sărbători Fericite” tuturor.

 

Subprefectul Altfatter Tamas a distribuit în 29 noiembrie pe pagina sa de Facebook o postare a Consiliului Județean Satu Mare, care anunța inaugurarea unui tronson de drum județean modernizat, de 38 de kilometri, ce traversează localitățile Beltiug, Dobra, Hurezu Mare, Corund, Bogdand și Hodod, oferind o legătură rapidă între județele Satu Mare și Sălaj. În ultimele zile, subprefectul Tamas nu a postat alte actualizări pe pagina sa de socializare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

2 noiembrie 2023

Polițiștii români efectuează percheziții la doi bărbați bănuiți de furt calificat. Unul ar fi furat mai multe componente de pe un tractor forestier, de 20.000 de lei, iar altul descompunea catalizatoare auto de pe diferite mașini.

Sigla Informatia Zilei

11 octombrie 2023

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) anunțăcă alţi 283 de cetăţeni români au revenit în siguranţă în România cu trei curse Tarom – două din Tel Aviv, Israel, şi una din Amman, Iordania – precum şi a unei curse operate de o companie privată, în cursul nopţii de marţi spre miercuri, 10-11 octombrie 2023.