Image 1
Image 2

FOTBAL

PSG a cucerit Supercupa Franței

Finala Supercupei Franței la fotbal, Paris Saint-Germain, - FC Toulouse, s-a încheiat cu victoria primei echipe, scor 2-0. Cele două goluri au fost marcate de Kang-In Lee (min.3) și de supervedeta Kilian Mbappe (min. 44).
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Internaționalul francez a marcat cu această ocazie al 22-lea său gol din acest sezon, în 23 de meciuri disputate în toate competiţiile. În plus, starul francez a atins cifra de 111 goluri marcate numai pe Parc de Princes.

 

Pe de altă parte, campioana en titre din Ligue 1, a cucerit pentru a 12-a oară în istoria sa Supercupa Franţei la fotbal.

 

CITEȘTE ȘI: Scorpionii vor da dovadă de profesionalism

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

IFPLUS FOTBAL, CUPA ROMÂNIEI

Arbitru interesant la ”U” Cluj – CFR Cluj

Comisia Centrală a Arbitrilor din România s-a hotărât asupra brigăzdii pentru meciul dintre Universitatea Cluj și CFR Cluj, din Cupa României.

This content is for IZ Plus Lunar, IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si Tiparit si PDF Lunar, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ <35, IZ PLUS ANUAL, and IZ PLUS 3 LUNI members only.
Log In Join Now