Image 1
Image 2

HOROSCOP

Scorpionii vor da dovadă de profesionalism

Ne aflăm în zodia Capricorn.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

BERBEC: Ziua este excelentă la făcut curățenii generale și reparații curente. Sau macar alcătuiește planuri în acest sens. Dorul de copilărie și personajele ei vă fi la cote înalte și îl vei putea alina printr-o vizita în locurile natale, un dialog cu rudele sau pur și simplu prin răsfoitul unui album cu fotografii vechi. Spre seara aduna-i pe cei dragi la o șuetă.

 

 

TAUR: Se conturează drumuri pe distante scurte. Scopurile pot fi diverse: de la cele de agrement până la cele în interes profesional. Sunt posibile întâlniri și dialoguri cu rudele sau cu cineva din anturajul apropiat. Informațiile primite astăzi te pot pune pe gânduri, însă nu lua de bun chiar tot ce auzi. Pe de alta parte, informează-te cu ultimele știri cotidiene.

 

 

GEMENI Capitolul financiar te vă preocupa întreagă zi. Sunt momente bune pentru cumpărăturile necesare traiului zilnic, însă te poți orienta și către un mic cadou pentru sufletul tău. S-ar putea să primești bani sau alte recompense de la autori necunoscuți, de aceea fii prudent și verifica totul cu atenție. Spre seara rezerva momente pentru relaxare împreună de cei dragi.

 

 

RAC: Este o zi cu stări de spirit contradictorii. Ai dori să te implici în multe și mărunte, dar apar tot felul de piedici bizare. Detașează-te și ocupă-te de treburile care se ivesc. Îngrijește-ți sănătatea, deoarece este vulnerabiă și ar fi nevoie de sfaturi de specialiate. Dialogurile cu prietenii și colegii din segmental profesional îți vor oferi idei și lămuriri deosebite.

 

 

LEU: Dorință de retragere din prim-planul vieții cotidiene este foarte evidenta astăzi la tine. Bine ar fi să iți urmezi vocea interioara și să-ți îndrepți atenția doar către o analiza minuțioasă a ceea ce se petrece în jurul tău. Exista nemulțumiri legate de parteneriate, colaborări și domeniu profesional, însă răbdarea, temperanță și discernământul te pot ajuta să depășești totul cu bine.

 

 

FECIOARĂ: Este bine să fii cât mai discret astăzi în peisajul cotidian. Sunt posibile provocări majore din partea colegilor de muncă. Există conflicte umbrite care ar trebui luate în serios. În plan profesional, schimbările sunt în toi, chiar dacă nu le observi sau le ignori cu bună știință. Privește realist felul în care se desfășoară lucrurile în jurul tău și acceptă schimbările.

 

 

BALANȚĂ: Astrele iți susțin întâlnirile și dialogurile cu prietenii. Sunt posibile neînțelegeri, discuții purtate pe un ton ridicat, însă din toate ai cate ceva de învățat. Pe de alta parte, ar fi bine daca ai cere sfatul unui protector sau unei persoane cu experiență vizavi de domeniul profesional. Cei dragi iți sunt alaturi.

 

 

SCORPION: Domeniul profesional este tema zilei. Sunt momente bune de a discuta cu un sef vizavi de progresul tău în domeniul muncii. Persoanele cu autoritate iți pot reproșă diverse, însă asculta cu atenție ce ți se spune și explica-te în cuvinte puține, dar concise. Calmul, prudenta și respectul fata tine și de ceilalți te vor ajuta se depășești situațiile delicate fară probleme.

 

 

SĂGETĂTOR: Țările străine și culturile lor ar fi subiecte minunate pentru azi. Pe cât posibil ia legătură cu cineva din străinătate, pentru a afla lucruri interesante ce iți vor fi de folos la un moment dat. Totodată, demersurile legate de călătorii pot avea succes. Cei implicați în diverse cursuri pot învață mai ușor sau se pot ocupa de planificarea unor examene.

 

 

CAPRICORN: Energia vitala fluctuează astăzi, de aceea evita activitățile ce presupun efort fizic și mental deosebit. Sunt momente bune de a-ți achita facuturile, taxele și impozitele sau pentru a da înapoi obiectele împrumutate. Totodată verifica bugetul de venituri și cheltuieli. Domeniul financiar este favorizat, așa încât nu sunt motive de îngrijorare, dar o evidenta trebuie ținută.

 

 

VĂRSĂTOR: Se anunță multe și mărunte de făcut la serviciu. Relațiile colegiale sunt distorsionate, de aceea bazează-te doar pe forțele tale și ocupa-te numai de sarcinile care iți revin la capitolul loc de munca. Sănătatea este vulnerabila, însă te poți obloji și singur cu puțîn efort. Odihna, dialogurile amicale cu cei dragi și remediile nauriste sunt cele mai indicate.

 

 

PEȘTI: Persoana iubita sau, după caz copiii, iți pot crea neplăceri. Sunt posibile dialoguri aprinse și una se spune și alta se înțelege sau se face. Detașează-te de toate acestea, privește realist ce vor ceilati de la tine și spune-ți punctele de vedere cu calm și prudenta. Cheful de distracții și aventuri este la cote înalte.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns