Image 1
Image 2
Acasa

EXCLUSIV: Percheziții la Sighetu Marmației. S-a găsit aproape un kilogram de substanțe interzise

Au fost percheziții de amploare la Sighetu Marmației. Conform surselor noastre la nivelul municipiului Sighet, sub coordonarea procurorilor DIICOT, s-au desfășurat 6 percheziții domiciliare, una dintre acestea desfășurându-se la un individ care este cercetat în mai multe dosare penale pentru infracțiuni de contrabandă, trafic de migranți etc.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Procurorii DIICOT sprijiniți de mascații de la frontieră au verificat cele șase locații, iar la domiciliul individului au descoperit în mai multe borcane o substanțe vegetală (posibil cannabis sau marijuana). Cantitatea aproximativă este de un kilogram. Totodată s-au descoperit și țigări de contrabandă.

 

”Avem în momentul de față o anchetă în desfășurare fapt pentru care nu putem să furnizăm în acest moment informații. Odată ce acest lucru va fi posibil vi le vom pune la dispoziție” a transmis purtătorul de cuvânt al ITPF Sighetu Marmației.

 

Vom reveni cu detalii

 

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Mama fostului primar Cherecheș ar fi revenit în România. Astăzi ar fi profesat la Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie din Baia Mare

EXCLUSIV - SURSE:

Mama fostului primar Cherecheș ar fi revenit în România. Astăzi ar fi profesat la Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie din Baia Mare

Plecată din România înainte ca fiul ei, fostul primar Cătălin Cherecheș să fie condamnat la 5 ani de închisoare cu executare iar apoi acesta să fugă din țară, Viorica Cherecheș a revenit acasă. Mai mult, aceasta a fost astăzi văzută la cabinetul medical din cadrul Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie din Baia Mare.