Image 1
Image 2
Acasa

STATELE UNITE ALE AMERICII

Cum a reușit un bărbat să locuiască gratis într-un hotel de lux din Manhattan timp de cinci ani ?

Un bărbat a profitat de o ambiguitate în lege pentru a locui fără costuri într-un hotel din Manhattan timp de cinci ani, ceea ce a condus la un scandal juridic și acuzații de fraudă după ce a încercat să revendice proprietatea întregii clădiri.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Mickey Barreto a beneficiat de cazare gratuită într-un hotel de renume din Manhattan, New York, timp de cinci ani, profitând de un vid juridic. Prins după ce a încercat să se proclame proprietarul întregii clădiri prin intermediul unor acte falsificate, Barreto a fost arestat sub acuzații de fraudă, declanșând un conflict legal cu Biserica Unificării, actualii deținători ai hotelului.

 

 

Folosind o lacună legislativă, Barreto și un prieten au reușit să obțină un contract de închiriere pe termen scurt pentru o cameră într-un imobil construit înainte de 1969, fapt raportat de Associated Press. Escaladând situația, Barreto a depus acte false afirmând că deține întreaga clădire, acțiune care a condus la acuzații penale de falsificare a înregistrărilor de proprietate. În ciuda apărării sale, care sugerează că disputa ar trebui soluționată în instanță civilă, nu penală, acțiunile sale au stârnit controverse majore.

 

 

După o perioadă de lupte juridice, Barreto a reușit să rămână în camera hotelului fără a plăti chirie. Cu toate acestea, procuratura susține că el a încercat să își extindă controlul asupra clădirii prin înregistrarea unui fals act de proprietate. A mers atât de departe încât a cerut chirii de la locatari și a transferat utilitățile pe numele său.

 

 

Acțiunile lui Barreto au fost descrise de procurorul districtului Manhattan, Alvin Bragg, ca fiind clar frauduloase, subliniind importanța istorică a New Yorker Hotel ca un reper al orașului. În pofida argumentelor sale de nevinovăție și a intențiilor declarate, Barreto se confruntă acum cu acuzații penale serioase și a angajat un avocat de apărare penală pentru a-și reprezenta cazul.

 

 

 

 

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

AUSTRIA

Casa lui Adolf Hitler va deveni secţie de poliţie

După un anunţ controversat al Ministerului de Interne, clădirea în care a copilărit Adolf Hitler, devenită între timp monument istoric, se va transforma într-o secţie de poliţie. Guvernul austriac a reuşit să stârnească multe valuri de nemulţumiri, dar cu toate acestea lucrările vor demara în 2 octombrie. 

Cart