Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

TIKTOK

Salată TikTok “Green goddess” cu aromă mediteraneană

Salată TikTok “Green Goddess” Cu Aromă Mediteraneană
Salata "Green Goddess" a devenit un fenomen viral pe TikTok, fiind renumită pentru combinația sa unică de ingrediente sănătoase și servirea inovatoare alături de chipsuri de tortilla.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Rețeta originală a salatei TikTok “Green Goddess” a fost popularizată de Melissa Ben-Ishay, cunoscută mai ales pentru fondarea companiei Baked by Melissa, specializată în mini cupcakes. Videoclipul ei preparând această salată vegană “Green Goddess” a devenit viral pe TikTok, atrăgând milioane de vizualizări și începând un adevărat fenomen pe internet. Melissa a adus un nou suflu în lumea rețetelor online, combinând ingrediente sănătoase într-un mod creativ și accesibil.

 

 

Salată TikTok “Green goddess” cu aromă mediteraneană
Salată TikTok “Green goddess” cu aromă mediteraneană

 

 

Ingredientele:
Sucul de la 2 lămâi
1/4 cană ulei de măsline extra virgin
1/4 cană tahini
2 linguri oțet de vin roșu
2 căței de usturoi, curățați și tocați grosier
2 eșalote mici, decojite și tocate grosier
2 cepe verzi, tocate grosier
1 cană spanac proaspăt
1/2 cană mărar proaspăt
1/4 cană drojdie nutritivă
1 lingură oregano uscat
Sare kosher și piper negru proaspăt măcinat, după gust
Ingredientele pentru salată:
1 varză verde mică, tăiată cubulețe
2 castraveți persani, tăiați cubulețe
3 cepe verzi, feliate subțire
4 uncii feta (vegană sau tradițională), mărunțită
Mărar proaspăt, pentru garnitură
Semințe de susan prăjite, pentru garnitură
Chips-uri de pita sau pita prăjită, pentru servire

 

 

Instrucțiuni:
Pasul 1: Combinați sucul de lămâie, uleiul de măsline, tahini, oțetul, usturoiul, eșalota, ceapa verde, spanacul, mărarul, drojdia nutritivă și oregano într-un blender. Mixați până când amestecul devine omogen, apoi condimentați cu sare și piper după gust.

Pasul 2: Într-un castron mare, amestecați varza, castraveții, ceapa verde și feta. Turnați dressingul peste ingredientele din castron și amestecați bine. Ornați cu mărar proaspăt și semințe de susan prăjite. Serviți salata cu chips-uri de pita sau pita prăjită.

Această salată delicioasă poate fi adaptată pentru a rămâne vegană prin omiterea fetei sau înlocuirea acesteia cu feta vegană sau tofu ferm, condimentat după preferințe. De asemenea, puteți servi această salată ca un dip sau ca adăugare crocantă peste tacos. Această versiune a salatei “Green Goddess” aduce un profil de aromă mediteranean, oferind o experiență unică și delicioasă.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

MÂNCARE DE POST: Conopidă la cuptor

MÂNCARE DE POST: Conopidă la cuptor

Devenită o alternativă sănătoasă și delicioasă la tradiționalele preparate de Paște, această mâncare de conopidă de post impresionează prin simplitatea și versatilitatea sa. Ideală pentru cei care doresc să îmbogățească masa festivă cu o opțiune vegetariană, această rețetă valorifică la maximum gustul natural al conopidei, oferind un fel de mâncare nutritiv și ușor de preparat.

Coktail de cafea

Cocktail de cafea aromatizat

Descoperă cum să pregătești un cocktail de cafea deosebit, perfect pentru a-ți începe ziua sau ca desert după masă. Combinația de cafea, scorțișoară, nucșoară și ciocolată îți va răsfăța simțurile cu fiecare înghițitură.