Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

PRIMARI UDMR

UDMR speră să rămână cu 200 de primari în țară

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat, sâmbătă, după inaugurarea lucrărilor de modernizare a Colegiului Naţional de Artă Târgu Mureş,...
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

… că Uniunea poate câştiga la alegerile locale din acest an cel puţin acelaşi număr de primari ca la scrutinul din anul 2020. “Eu cred că ceea ce am câştigat în 2020 putem câştiga şi în 2024 şi atunci putem spune că avem un rezultat bun.

 

 

Judeţul Mureş este important, municipiul Târgu Mureş este important, este important şi Reghin, este importantă şi fiecare comună unde noi avem posibilitatea de a da primarul. Şi eu cred că, dacă reuşim să păstrăm rezultatele din 2020, atunci avem şi în 2024 un rezultat bun pentru comunitate”, a declarat Kelemen Hunor. Politicianul a spus că UDMR are 200 de primării, în acest moment, în România şi speră în continuare în menţinerea acestui număr. În privinţa municipiului Târgu Mureş, liderul UDMR a spus că aici a fost începută o schimbare de direcţie şi o dezvoltare puternică. Liderul UDMR a participat, sâmbătă, în judeţul Mureş, la inaugurarea unor investiţii, între care şi cea de modernizare a Colegiului Naţional de Artă, în valoare de 3 milioane de lei.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns