Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

OLIMPIADĂ NAȚIONALĂ DE RELIGIE

Elevii din Satu Mare și Carei se întorc cu rezultate de excepție de la Olimpiada Națională de Religie, Cultul Ortodox

Elevii din Satu Mare și Carei se întorc cu rezultate de excepție  de la Olimpiada Națională de Religie, Cultul Ortodox
Anul acesta, Olimpiada Națională de Religie, Cultul Ortodox (ONRCO 2024) s-a desfășurat la Piatra Neamț, județul Neamț, în perioada 7-11 mai. 
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Desigur, ca în fiecare an, județul Satu Mare a fost reprezentat de elevi care s-au remarcat prin performanță, din municipiile Satu Mare, respectiv Carei, selecționați în urma etapei județene a acestui concurs. Este vorba despre elevii Bogdan-Alexandru Bodea, clasa a IX-a, Colegiul Național ,,Ioan Slavici”, prof. coord. Bogdan Lenghel, Ianis Bendeanu, clasa a X-a, Colegiul Național ,,Doamna Stanca”, prof. coord. Sorin Precup, Melori Vivien Kozma, clasa a XI-a, Liceul Teoretic Carei, prof. coord. Angela Gabor și Alexandra Câmpean, clasa a XII-a, Colegiul Național ,,Ioan Slavici”, prof. coord. Bogdan Lenghel.

 

Menționăm că elevii din lotul județean sătmărean au fost însoțiți de prof. Angela Gabor, profesor de religie la Liceul Teoretic Carei.

Premierea și alte activități

 

Programul elevilor a fost unul încărcat, debutând cu festivitatea de deschidere, urmată a doua zi de proba scrisă a olimpiadei. Activitățile următoare au constat în pelerinaje la obiective din județul Neamț, printre care se numără Mănăstirea Agapia, Cetatea Neamț, Mănăstirea Neamț și Casa Memorială ,,Visarion Puiu”.
Festivitatea de premiere a fost așteptată cu nerăbdare, iar la aceasta, elevii Bogdan-Alexandru Bodea și Alexandra Câmpean, prof. coord. Bogdan Lenghel, au obținut, fiecare în parte, premiul special ,,Heidelberg” și premiul special ,,Sfânta Ana”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns