Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

AMENZI

114 incidente electorale, de la începutul campaniei

114 incidente  electorale, de la  începutul campaniei
De la începutul campaniei electorale, din data de 10 mai, la nivel naţional au fost înregistrate 114 incidente electorale, în urma cărora au fost aplicate amenzi în valoare de 11.000 de lei ...
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

…şi au fost constatate nouă infracţiuni în care sunt cercetate cinci persoane, a declarat Mihai Constantin, purtătorul de cuvânt al Guvernului. El a precizat, joi, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria, câteva date dintr-o informare a MAI prezentată în şedinţa de Guvern.

 

 

“Ca de obicei, prin intermediul Ministerului de Interne, care a centralizat toate informaţiile pregătitoare pentru alegerile europarlamentare şi locale din 9 iunie, eu am să extrag pentru dumneavoastră acum doar câteva cifre. De la începutul campaniei electorale, din data de 10 mai, la nivel naţional s-au desfăşurat 68 de manifestări electorale în 59 de localităţi din 22 de judeţe şi din municipiul Bucureşti. Au fost înregistrate 114 incidente electorale, pentru care au fost aplicate 25 de sancţiuni contravenţionale, şi anume 13 amenzi în valoare de 11.000 de lei cumulat şi 12 avertismente scrise, respectiv nouă infracţiuni în care sunt cercetate cinci persoane”, a declarat Mihai Constantin.

 

CITEȘTE ȘI:

Satu Mare, o campanie electorală sofisticată (1)

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns