Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

REȚETĂ SIMPLĂ ȘI GUSTOASĂ

Omletă la cuptor

Ciornă automată
După ce ați scos omleta din cuptor, ungeți-o cu untul moale pentru a-i adăuga un plus de aromă și savoare.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

 

Omleta este un preparat foarte apreciat în întreaga lume, mai ales la micul dejun.

 

De asemenea, omleta poate fi pregătită pe aragaz sau în cuptor, simplă sau cu diferite alte ingrediente cum ar fi șuncă, brânză sau legume, după gustul fiecăruia.

Omleta la cuptor

Ingrediente
4 ouă
150 ml lapte
20 g unt
1 linguriță ulei½ linguriță sare.

Mod de preparare
Pentru a obține o omletă perfectă, secretul constă în a nu bate ouăle prea mult, ci doar a le amesteca cu o furculiță. Într-un bol, spargeți ouăle și amestecați-le ușor, apoi adăugați laptele și sarea și mai amestecați o dată.

Turnați amestecul de ouă într-o tavă cu diametrul de 16 cm, care a fost tapetată cu hârtie de copt și unsă cu ulei. Puneți tava în cuptorul preîncălzit la 250°C și coaceți omleta timp de 20 de minute, până când se rumenește frumos.

 

După ce ați scos omleta din cuptor, ungeți-o cu untul moale pentru a-i adăuga un plus de aromă și savoare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Bautura energizanta

Băutură energizantă cu ghimbir

Această băutură energizantă cu ghimbir și turmeric îmbină tradiții vindecătoare străvechi din întreaga lume, oferind o sursă de vitalitate și sănătate prin ingredientele sale cu proprietăți terapeutice și revigorante recunoscute de secole.