Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

REȚETĂ SIMPLĂ ȘI GUSTOASĂ

Omletă la cuptor

Ciornă automată
După ce ați scos omleta din cuptor, ungeți-o cu untul moale pentru a-i adăuga un plus de aromă și savoare.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

 

Omleta este un preparat foarte apreciat în întreaga lume, mai ales la micul dejun.

 

De asemenea, omleta poate fi pregătită pe aragaz sau în cuptor, simplă sau cu diferite alte ingrediente cum ar fi șuncă, brânză sau legume, după gustul fiecăruia.

Omleta la cuptor

Ingrediente
4 ouă
150 ml lapte
20 g unt
1 linguriță ulei½ linguriță sare.

Mod de preparare
Pentru a obține o omletă perfectă, secretul constă în a nu bate ouăle prea mult, ci doar a le amesteca cu o furculiță. Într-un bol, spargeți ouăle și amestecați-le ușor, apoi adăugați laptele și sarea și mai amestecați o dată.

Turnați amestecul de ouă într-o tavă cu diametrul de 16 cm, care a fost tapetată cu hârtie de copt și unsă cu ulei. Puneți tava în cuptorul preîncălzit la 250°C și coaceți omleta timp de 20 de minute, până când se rumenește frumos.

 

După ce ați scos omleta din cuptor, ungeți-o cu untul moale pentru a-i adăuga un plus de aromă și savoare.

Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Salata de Murături în Sos de Muștar – Rețetă pentru Toamnă

Salata de Murături în Sos de Muștar – Rețetă pentru Toamnă

Salata de murături în sos de muștar este o rețetă delicioasă și ușor de preparat, care combină gogoșari, gogonele, morcovi, țelină și ceapă opărite, într-un sos cremos de muștar, perfectă ca garnitură pentru diverse fripturi sau sandwichuri, și se păstrează bine în cămară pe timp de iarnă.

Supă uşurică de macriş

REȚETE ROMÂNEȘTI

Supă uşurică de măcriş

Frunzele macrisului contin fier, vitamine, si foarte mult acid oxalic, ceea ce ii confera un gust acru, astringent. Frunzele se prepara in acelasi mod ca si spanacul sau stevia, gustul caracteristic facandu-l potrivit pentru supe, borsuri, piureuri sau pentru a asorta in special preparatele de miel.