Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

REȚETĂ SIMPLĂ ȘI GUSTOASĂ

Omletă la cuptor

Postare ( Sablon)
Ciornă automată
Postare ( Sablon)
După ce ați scos omleta din cuptor, ungeți-o cu untul moale pentru a-i adăuga un plus de aromă și savoare.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

 

Omleta este un preparat foarte apreciat în întreaga lume, mai ales la micul dejun.

 

De asemenea, omleta poate fi pregătită pe aragaz sau în cuptor, simplă sau cu diferite alte ingrediente cum ar fi șuncă, brânză sau legume, după gustul fiecăruia.

Omleta la cuptor

Ingrediente
4 ouă
150 ml lapte
20 g unt
1 linguriță ulei½ linguriță sare.

Mod de preparare
Pentru a obține o omletă perfectă, secretul constă în a nu bate ouăle prea mult, ci doar a le amesteca cu o furculiță. Într-un bol, spargeți ouăle și amestecați-le ușor, apoi adăugați laptele și sarea și mai amestecați o dată.

Turnați amestecul de ouă într-o tavă cu diametrul de 16 cm, care a fost tapetată cu hârtie de copt și unsă cu ulei. Puneți tava în cuptorul preîncălzit la 250°C și coaceți omleta timp de 20 de minute, până când se rumenește frumos.

 

După ce ați scos omleta din cuptor, ungeți-o cu untul moale pentru a-i adăuga un plus de aromă și savoare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Salată răcoritoare de vară

Salată răcoritoare de vară

Salata poate fi transformată într-o adevărată delicatesă – gândește-te la asta ca la o masă cu multe straturi de arome , texturi și culori . O salată tipică conține legume verzi. Legumele verzi conțin o cantitate mare de pigment numit clorofilă. Aceasta este un antioxidant puternic ce poate încetini viteza de reproducere a bacteriilor, accelerând procesul de vindecare al rănilor. Totodată, poate contribui și la încetinirea declinului memoriei.