Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

CAMPANIE PNL

PNL Satu Mare are candidați bine pregătiți la Consiliul Local

PNL Satu Mare are candidați bine pregătiți la Consiliul Local
Candidații PNL pentru Consiliul Local al municipiului Satu Mare, alături de președintele Adrian Cozma, au susținut o conferință de presă, prin care au dorit să prezinte proiectele pentru comunitatea sătmăreană. Aceștia au vorbit despre importanța pregătirii profesionale și a experienței acumulate în domeniul de activitate ales, când vine vorba de ocuparea unui post de consilier local.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Deputatul PNL Adrian Cozma a spus despre candidații partidului la Consiliul Local faptul că sunt cei mai buni dintre cei care își doresc să ocupe un loc în CLSM, raportat la performantele profesionale pe care le au. Prioritate pentru membrii PNL rămân, în continuare, principalele probleme rămase nerezolvate din municipiul Satu Mare.

 

 

Sunt probleme care trebuie să-și găsească rezolvare. Cu cât va fi un echilibru mai mare în Consiliul Local, cu atât va fi mai mare performanța, cu atât va fi mai mare transparența cheltuirii banului public. Este important să vedem că, în ultima perioadă, ne-am confruntat cu această problemă și am semnalat-o de nenumărate ori, modul în care s-au cheltuit banii, prețul cu care s-a construit și, desigur, principalele probleme care îi macină pe sătmăreni. (…) Vom depune proiectele pentru ca aceste probleme să-și găsească rezolvare“, a precizat președintele PNL.

 

 

Deputatul a dat citire numelor din partea

Partidului Național Liberal, în ordinea în care aceștia sunt înscriși pe buletinul de vot. Este vorba despre: avocata Elena Ioana Murg, juristul Ioan Victor Cernea, juristul Radu Mare, doctorul în economie Ciprian Dan Costea, profesoara Roxana Monica Chivulescu, medicul Iulian Vasile Pfau-Sălăgeanu, profesoara Petruța Oana Gnandt, economista Ioana Florentina Chiș, juristul Petru Claudiu Păcurar, profesoara Nicoleta Kichel.

 

 

În continuare, președintele PNL a dat cuvântul celorlalți colegi de partid, care au fost prezenți la conferința de presă în calitate de candidați pe lista PNL la Consiliul Local.

 

 

Avocata Elena Ioana Murg, pe locul I pe lista de consilieri locali, a vorbit, în cadrul conferinței, despre redarea ștrandului municipal proprietarilor de drept, și anume sătmărenilor. A menționat faptul că, în momentul de față, nu se dorește redeschiderea sa, problema fiind una mult mai complexă, raportat la programul de concesiune. Acesta a declarat că, în calitate de avocat, se obligă să se ocupe în continuare de acest aspect nemulțumitor pentru cetățenii municipiului.

 

 

Medicul Iulian Vasile Pfau-Sălăgeanu l-a asigurat pe președintele PNL de tot sprijinul în ce privește mediul privat, dar și la capitolul sănătate publică. Acesta a precizat că înțelege foarte bine ce înseamnă pentru un întreprinzător să fie lipsit de personal calificat, și că va face tot ce îi stă în putință să amelioreze acest neajuns cu care se confruntă mediul privat.

 

 

Profesoara Ruxandra Chivulescu a adus în discuție respectul pe care această formațiune politică o arată dascălilor, prin faptul că pe lista de consilieri liberali sunt trecuți mai mulți profesori. Acest fapt este o garanție că, pentru PNL, sistemul educațional reprezintă o prioritate și că, prin alegerea consilierilor de pe lista liberală, copiii din județul Satu Mare vor beneficia de șanse egale să învețe într-un mediu educațional potrivit pentru ei.

 

 

Juristul Petru Claudiu Păcurar a vorbit despre provocările pe care polițiștii le întâmpină în exercitarea profesiei lor. Candidatul liberal a vorbit, în calitate de fost organ de cercetare penală, despre posibilitatea ca Satu Mare să devină unul dintre orașele inteligente, pentru siguranța cetățenilor. S-s referit la utilizarea tehnologiei și a inteligenței artificiale pentru identificarea rău făcătorilor, prin camere de luat vederi inteligente, amplasate în locații strategice.

 

 

Doctorul în economie Ciprian Dan Costea a vorbit, după cum este și firesc, despre mediul economic sătmărean, și despre cum poate fi acesta ajutat, luând în considerare experiența vastă pe care a câștigat-o de-a lungul timpului. Acesta este de părere că Satu Mare trebuie să iasă din starea de amorțire, în care se află în prezent, în ce privește domeniul economic și cel al sectorului de afaceri.

 

 

Juristul Victor Cernea este cel mai activ dintre consilierii locali actuali, fiind unul dintre membrii CLSM cu cele mai multe luări de cuvânt. Acesta a menționat faptul că este mândru de toți colegii săi care fac parte din lista de candidați la un post de consilier în Consiliul Local, fiind vorba despre oameni capabili, pregătiți și determinați să schimbe lucrurile în domeniul fiecăruia de activitate.

A decis să candideze pentru încă un mandat de consilier local, pentru că este ferm convins că o administrație nu este bună doar atunci când recepționează lucrări pe bandă rulantă, ci atunci când contribuie la creșterea calității vieții fiecărui sătmărean.

 

 

Mihaela Șuteu, cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul protecției copilului, prin profesia aleasă, se simte obligată să aibă grijă ca drepturile minorilor, ale persoanelor vârstnice, dar și ale persoanelor cu handicap să fie respectate. A ales administrația locală pentru faptul că își dorește să fie cât mai aproape de cetățeni, să poată să răspundă priorităților acestora, dar mai ales a familiilor din categoriile vulnerabile.

 

 

Conferința a continuat cu îndemnul președintelui PNL adresat sătmărenilor de a fi alături de liberali și de candidații la Consiliul Local.

Îi invit pe sătmăreni să fie alături de noi, să fie alături de echipa Partidului Național Liberal, pentru că avem echipă de profesioniști. Și nu vreau să pară o aroganță, dar chiar vă rog să-i analizați pe fiecare în parte, chiar vă rog să vedeți activitatea fiecăruia dintre candidați, și să le analizați CV-urile, pentru că nu avem niciun fel de problemă. Cu cât sătmărenii se vor informa mai bine despre fiecare candidat, cu atât va fi un consiliu mai de calitate la municipiul Satu Mare”, a mai adăugat deputatul Adrian Cozma.

 

Comandat de PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL,

Executat de SC SOLPRESS SRL, Cod AEP 21240015

 

Citește și:

 

CONFERINŢĂ PNL SATU MARE: Liberalii aşteaptă o soluţie pentru lipsa parcărilor din Centru

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns