Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

INFRACȚIUNE

Conducea un automarfar, deși permisul i-a fost suspendat

Conducea un automarfar, deși permisul i-a fost suspendat
Bărbatului nu i s-a permis ieșirea din țară la volanul automarfarului.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

 

Poliţiştii de frontieră sătmăreni efectuează cercetări cu privire la un cetățean român care s-a prezentat la controlul de frontieră conducând un automarfar, deși dreptul de a șofa i-a fost suspendat în anul 2022.

 

 

Marți, 06 august a.c., în jurul orei 19.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control pe sensul de ieșire din România, un cetățean român, în vârstă de 56 de ani, domiciliat în județul Vaslui. Bărbatul conducea un automarfar, înmatriculat în România, cu semiremorcă.

 

 

La efectuarea controlul de frontieră, cel aflat la volan a prezentat documentele personale și actele mașinii. Astfel, în urma verificărilor efectuate, polițistul de frontieră a constatat că dreptul de conducere al persoanei aflate la volan a fost suspendat în data de 23 ianuarie 2022. Bărbatului nu i s-a permis ieșirea din țară la volanul automarfarului.

 

 

În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei drept de a conduce a fost suspendat.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns