Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

FOTBAL

Talna Orașu Nou învinge Unirea Tășnad și aduce prima înfrângere a sezonului pentru oaspeți

Etapa a cincea din liga de elită sătmăreană s-a încheiat cu victoria Talnei Orașu Nou, care a învins Unirea Tășnad cu 1-0, marcând prima înfrângere a sezonului pentru oaspeți și lăsând Oașul Negrești lider în clasament.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Etapa a cincea din liga de elită sătmăreană s-a încheiat duminică cu un meci electrizant la Orașu Nou, unde echipa locală Talna a primit vizita Unirii Tășnad. Acest duel a fost așteptat cu nerăbdare de fani, având în vedere că ambele echipe aveau obiective înalte în acest sezon.

Într-o sâmbătă tumultuoasă, Fortuna a suferit o înfrângere categorică pe teren propriu în fața Oașului Negrești, iar astăzi, Unirea Tășnad a avut parte de un destin similar, suferind prima înfrângere a sezonului. Talna a reușit să se impună într-un derby strâns, câștigând cu 1-0. Singurul gol al meciului a fost marcat de Ciprian Cireap în minutul 21, cu un șut deviat de la 20 de metri, care a lăsat portarul advers fără reacție.

 

 

Scor Final: Talna Orașu Nou 1 – 0 Unirea Tășnad
Marcator: Ciprian Cireap
Arbitru: Bodocan Narcis
Asistenți: Pop Emanuel și Bathory Ștefan
Observator: Năstruț Liviu
Formațiile:

 

 

 

Talna Orașu Nou:

Portar: Danile Miclea
Apărarea: Fedor Buciuta, Florin Palinceac, Gabriel Costea
Mijloc: Ciprian Cireap, Marian Demian (cpt.), Srepler Erich, Vlad Negrean
Atac: Covaci Nandor, Răzvan Aspru, Raul Ștef
Rezerve: Bogdan Hoban, Călin Turșuc, Michel Fedorca, Tyvadar Bogdan, Varga Markusz, Erdei Sandor, Antonio Pașca, Jakab Krisztian
Antrenor: Nelu Donca

 

 

 

Unirea Tășnad:

Portar: Florin Gorbe
Apărarea: Eduard Dobrai, Călin Vădan (cpt.), Marco Bota, Torok Leonard
Mijloc: Raul Iuhas, Gabriel Cădar, Vajda Roland
Atac: Adrian Ciul, Adrian Bura, Mădălin Bolba
Rezerve: Alex Sugar, Raul Silaghi, Richardo Rus, Raul Zbona, Denis Cubaș, Teodor Bîrle, Casian Rus, Koter Raul, Vajda Cristofer
Antrenor: Cosmin Iuhas

 

 

La finalul etapei a cincea, un aspect remarcabil este că nicio echipă nu mai este neînvinsă în competiție, iar Oașul Negrești a preluat conducerea în clasament. Acest rezultat face ca bătălia pentru titlu să devină și mai interesantă, fiecare meci având o miză din ce în ce mai mare. Fanii așteaptă cu nerăbdare următoarele etape, care promit a fi la fel de captivante.

 

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

MLS a învins Chelsea cu 3-2

Asculta acest articol SUA au fost în sărbătoare miercuri noapte, atunci când selecţionata MLS a întâlnit campioana Europei, Chelsea Londra.