Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

FOTBAL LIGA 5

Victorie categorică pentru Ugocea Porumbești în Liga a V-a: 6-2 contra Daciei Supur

Victorie categorică pentru Ugocea Porumbești în Liga a V-a: 6-2 contra Daciei Supur
Ugocea Porumbești a obținut o victorie categorică cu 6-2 în deplasare împotriva Daciei Supur, marcând prin Katocz David, Beluska Richard și Sebastian Mihoc, fiecare reușind câte o "dublă", în timp ce gazdele au înscris prin Dana Adam și Mortocian Ernest.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Duminică după-amiază, în primul meci al zilei din Liga a V-a, Ugocea Porumbești a obținut o victorie categorică pe terenul Daciei Supur, impunându-se cu scorul de 6-2. Partida, disputată în cadrul etapei a 4-a, a fost marcată de o ofensivă impresionantă din partea echipei oaspete, toate cele șase goluri fiind înscrise de trei jucători diferiți: Katocz David, Beluska Richard și Sebastian Mihoc, fiecare bifând câte o „dublă”.

 

 

 

Ugocea Porumbești a început în forță, conducând la pauză cu un categoric 4-0. Katocz David a deschis scorul și a reușit să dubleze avantajul echipei sale cu o a doua reușită. Alături de el, Beluska Richard și Sebastian Mihoc și-au trecut și ei numele pe lista marcatorilor, fiecare reușind câte două goluri. După un început de coșmar pentru Dacia Supur, gazdele au reușit să reducă din diferență prin golurile marcate de Dana Adam, la scorul de 4-0, și Mortocian Ernest, la 5-1.

 

 

 

Dacia Supur 2-6 Ugocea Porumbești (scor la pauză: 0-4)
Marcatori:Dacia Supur: Dana Adam, Mortocian Ernest
Ugocea Porumbești: Katocz David (2), Beluska Richard (2), Sebastian Mihoc (2)
Arbitru principal: Chiorean George
Asistenți: Reday Arpad, Chiorean Casian
Observator: Șuta Nicolae
Echipele aliniate la start

 

 

Dacia Supur:
Jakab Devisz – Vasile Iacob, Casian Farcău, Csorba Edmond, Denis Urda, Mario Farcău (cpt.), Andrei Domuța, Cosmin Nemeti, Bodor Norbert, Ruben Baluta, Dana Adam

Rezerve: Kovacs Attila, Marian Trufaș, Mugurel Farcău, Cezar Casoni, George Oros, Lakatus Alexandru, Mortocian Ernest, Dragoș Vasile, Raul Bodeni
Antrenor: Bodor Istvan

 

 

Ugocea Porumbești:
Filep Tamas – Hutzel Krisztian, Claudiu Blaga, George Piti, Marius Zimbru, Szmutku Kristof, Jakab Martin (cpt.), Vlăduț Donca, Katocz David, Beluska Richard, Sebastian Mihoc

Rezerve: Kiss Darian, Bojthe Alexandru, Alex Vaida, Darius Piti, Kegyes Tamas
Antrenor: Kiss Csongor
O victorie clară și un joc colectiv solid

Ugocea Porumbești a demonstrat un joc bine organizat, punând constant presiune pe apărarea gazdelor și controlând mijlocul terenului. Coordonarea dintre atacanți și eficiența lor în fața porții au fost aspectele care au făcut diferența în acest meci. Deși Dacia Supur a reușit să puncteze de două ori, defensiva echipei gazdă nu a putut face față asalturilor constante ale oaspeților.

 

 

Cu această victorie, Ugocea Porumbești își consolidează poziția în clasament și demonstrează că are potențialul de a aspira la un sezon de succes în Liga a V-a.

 

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns