Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

PREMIU LA HOLLYWOOD

A fost desemnat cel mai sexy bărbat din lume

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Conform CNN, revista americană People l-a desemnat pe actorul Patrick Dempsey cel mai sexy bărbat în viață din acest an.

 

Dezvăluirea a fost făcută într-un episod al emisiunii „Jimmy Kimmel Live!”, după ce membrii publicului i-au pus întrebări lui Dempsey, a cărui voce și față au fost ascunse, pentru a ajuta la stabilirea identității sale.

 

Actorul din îndrăgitul serial cu medici „Anatomia lui Grey” a mărturisit că a fost „complet șocat” când cei de la Revista People i-au dat vestea. „Și apoi am început să râd gândindu-mă că e o glumă”. Patrick Dempsey este celebru pentru rolul său, neurochirurgul Dr. Derek Shepherd. În luna decembrie, Dempsey îl va interpreta pe pilotul italian de curse Piero Taruffi, în filmul biografic „Ferrari”.

 

Patrick Galen Dempsey, în vârstă  este actor și pilot de curse american. Înainte de ”Anatomia lui Grey” a avut mai multe apariții în televiziune și a fost nominalizat pentru un Premiu Emmy. De asemenea, a apărut în câteva filme precum: Sweet Home Alabama, Made of Honor, Valentine’s Day, Flypaper și Transformers: Fața ascunsă a Lunii.

 

Patrick Dempsey, căsătorit cu Jillian, artist de machiaj și fondator al unei linii de frumusețe, s-a declarat interesat de modul în care copiii săi, Talula, în vârstă de 21 de ani, și gemenii Sullivan și Darby, în vârstă de 16 ani, vor reacționa la noul său statut. “Vor face mișto de mine, se vor lua de mine și vor găsi toate motivele pentru care nu ar trebui să fiu ales”, a spus el. “Ceea ce este bine, ei mă mențin tânăr”, a încheiat el, în spirit de glumă.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns