Image 1
Image 2

ACCIDENT LA SATU MARE

A intrat din plin într-un sens giratoriu

Un nou accident rutier s-a produs în municipiul Satu Mare. Marţi, 1 august 2023, o maşină marca Volkswagen a intrat din plin într-un sens giratoriu.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Inspectoarul pentru Situaţii de Urgenţă ne anunţă că se intervine la un accident rutier în dimineaţa zilei de 1 august 2023.

Din primele informaţii aflăm că un autoturism cu număr de Satu Mare a intrat din plin într-un sens giratoriu de pe strada Rodnei. Şoferul era inconştient la volan. S-a deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă cu modul de descarcerare şi o ambulanţă de prim ajutor SMURD B2 cu 7 subofiţeri, din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare.

Actualizare ISU: 7 pompieri din cadrul Detaşamentului Satu Mare au intervenit în această dimineaţă, în jurul orei 07:00 cu o autospecială dotată cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD B2 la un eveniment rutier care a avut loc pe raza localităţii Satu Mare, la sensul giratoriu de pe strada Rodnei.

Conducătorul autoturismului, un bărbat cu vârsta de aproximativ 60 ani, a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru extragere.

Acesta a fost predat în siguranţă echipajului medical care, după evaluarea primară l-a transportat în stare conştientă la Spitalul Judeţean Satu Mare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with