Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Accident rutier: Elicopter SMURD solicitat între Ghenci şi Căuaş

Londra: Un elicopter s-a prăbuşit în apropiere de sediul serviciilor de informaţii externe din Marea Britanie
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Accident rutier: Elicopter SMURD solicitat între Ghenci şi Căuaş

Accidentele se înmulţesc în judeţul Satu Mare. Unul s-a produs marţi, 18 iulie 2023, în jurul orei 10:30, între localităţile Ghenci şi Căuaş.

UPDATE:

10 pompieri militari, din cadrul Detaşamentului Carei au intervenit marţi, 18 iulie 2023, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, Descarcerarea şi o ambulanţă Smurd B2, la un accident rutier produs între localităţile Ghenci şi Căuaş.

Ajuns la faţa locului, echipajul de intervenţie a identificat şoferul proiectat în afara maşinii iar autoturismul răsturnat de pe partea carosabilă. Tânărul cu vârsta de aproximativ 18 ani se afla în stare inconştientă.

În sprijin a fost solicitată o ambulanţă SAJ şi echipajul medical de pe elicopterul Smurd Jibou.

Victima a fost predată în siguranţă şi cu semne vitale echipajului de pe elicopter şi transportată la Spitalul Judeţean Oradea.

Pompierii au acţionat în continuare pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor şi pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

 

***

Un accident rutier s-a produs marţi, 18 iulie 2023, în jurul orei 10:30 între localităţile Ghenci şi Căuaş. Din primele informaţii, şoferul a pierdut controlul volanului şi a fost proiectat în şanţ. Persoana este inconştientă astfeş că a fost solicitat şi sprijinul echipajului medical de pe elicopterul SMURD. Din partea ISU Satu Mare s-au deplasat: un echipaj din cadrul Det Carei cu 1 ASAS + Descarcerarea şi 9 subofiţeri+ 1 SGP.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns