Image 1
Image 2
Acasa

FOTBAL JUDEŢEAN

Accidentare horror la meciul Odoreu – Beltiug

Un eveniment nefericit vine de la meciul Someşul Odoreu - Ştiinţa Beltiug, din etapa a 7-a a Ligii a 4-a Elite din judeţul Satu Mare.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Sâmbătă, 14 octombrie 2023, cele două echipe s-au întâlnit într-un meci care a fost arbitrat de Sergiu Nechi, Kristian Toth şi Bogdan Rad. Observator a fost Liviu Năstruţ.

Meciul s-a jucat doar 29 de minute, după care a fost întrerupt. Motivul? Din primele informaţii aflăm că jucătorul Andrei Veszpremi (Someşul Odoreu) a suferit o fractură nazală. Acesta s-a lovit la cap într-un duel cu portarul echipei Ştiinţa Beltiug, Florin Gorbe, la o fază în careu. Jucătorul gazdelor s-a prăbuşit inconştient pe teren, moment în care colegii săi au intervenit să-l ajute. De urgenţă a fost chemat şi un echipaj SMURD, care, ajuns la faţa locului, a fost nevoit să apeleze la ventilaţia mecanică.

După ce s-a stabilizat, jucătorul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Satu Mare. Se pare că jucătorul şi-a revenit, dar va urma un tratament pentru fractura nazală.

Meciul nu s-a mai reluat, urmând ca acesta să se dispute într-o altă zi, din minutul 29, de la scorul de 1-0 pentru Ştiinţa Beltiug.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with