Image 1
Image 2

VREME FAVORABILĂ

Acțiunea „Mers sportiv în orașul tău” s-a amânat pentru acest weekend

Asociația de Tineret, Turism și Ecologie Cutezătorii Munților îi invită pe toți tinerii din județul Satu Mare la o activitate specială de mers sportiv.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Evenimentul va avea loc duminică, 12 noiembrie 2023, ora 15:00, în Piața 25 Octombrie din municipiul reședință de județ.

 

Activitatea fizică va începe cu un scurt antrenament funcțional, cu Decsey David.
Va urma o sesiune de mers sportiv pe dig l, de tip circuit, pe o distanță de aproximativ 6 kilometri.

 

Organizatorii le promit celor care s-au înscris în program și o tombolă cu premii, singura condiție fiind cea de vârstă. Pot participa doar persoanele care s-au înscris la mersul sportiv și au între 14 și 35 de ani.

 

În ceea ce privește traseul, acesta va fi parcurs pe trotuare și pe digurile Someșului, fiind vorba de o distanță de aproximativ 6 kilometri.

 

Asociația de Tineret, Turism și Ecologie Cutezătorii Munților le promit sătmărenilor dornici de mișcare multă bună dispoziție, mișcare intensă și o tombolă cu premii.

 

Nu este nevoie decât de un echipament sportiv lejer, iar participarea este gratuită. Evenimentul se adresează cu precădere tinerilor cu vârste între 14 și 35 de ani.

 

Trebuie menționat faptul că cei mai mici dintre participanți vor fi supravegheați permanent de un însoțitor adult.

 

În informarea Asociației de Tineret, Turism și Ecologie Cutezătorii Munților, referitoare la eveniment, se arată că este necesară completarea unui formular de înscriere precum și participarea, pentru a fi valabilă înscrierea la tombola cu premii.

 

De asemenea, se menționează că doar cei care au între 14 și 35 de ani vor fi eligibili să câștige premiile puse la bataie.

 

Desigur că și cei care au depășit vârsta sunt bineveniți la evenimentul sportiv, scopul proiectului fiind acela de a încuraja tinerii să îmbrățișeze un stil de viață sănătos, bazat pe mișcare în aer liber.

 

Formularul de înscriere poate fi accesat pe pagina de Facebook a organizației non-profit.

 

Asociația Cutezătorii Munților a anunțat faptul că, din cauza vremii, activitatea „Mers sportiv în orașul tău”, programată pentru data de 5 noiembrie, a fost amânată până în acest weekend, mai precis despre ziua de 12 noiembrie.

 

Să sperăm că vremea va permite sătmărenilor să facă împreună mișcare în aer liber.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

CITEȘTE ȘI: