Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

ADRIAN COZMA: Problema acoperişurilor blocurilor trebuie rezolvată de urgenţă!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

După ce am văzut cu câtă nonşalanţă Primăria Satu Mare cheltuieşte banii sătmărenilor pe un presupus parteneriat public privat cu o firmă din Ungaria, pentru construirea unei aşa zise parcări, în valoare de peste 100.000 de euro, ne întrebăm de ce nu a făcut nimic în privinţa acoperişurilor de pe blocurile din cartiere, că doar firma Tarr face şi construcţii de acest gen?

Vă spun eu de ce nu a făcut, pentru că nu se pricepe şi pentru că administraţia UDMR este indiferentă la problemele sătmărenilor.

Zilnic ne inundă pe paginile de socializare cu marile lor realizări, şi dacă nu am şti care este realitatea, ai putea fi tentat să crezi ca Satu Mare este un oraş în plin avânt, dar edilii noştri nu sunt în stare să rezolve gravele probleme cu care contribuabilul sătmărean se confruntă. Solicit public consilierilor locali, indiferent de culoarea lor politică, să se implice în realizarea unui parteneriat public privat pentru rezolvarea situaţiei acoperişurilor de pe blocuri. Dragi sătmăreni, vă rog să vă uitaţi pe site-ul Primăriei şi o să vedeţi cine sunt consilierii care vă reprezintă. Vă rog să-i întrebaţi, când vă întâlniţi cu ei, cum vor rezolva această problemă? Vă informez că în momentul de faţă, Primăria are la dispoziţie o linie de credit de peste 15 milioane lei pe care o poate utiliza pentru rezolvarea problemei acoperişurilor de pe blocuri, desigur, asta în cadrul unui parteneriat public privat.
Aceştia sunt banii dumneavoastră, iar siguranţa copiilor voştri este mai importantă decât aventurile urbanistice ale UDMR ! Dacă nu se iau măsuri urgente, oricând se pot produce adevărate tragedii!

Deputat PNL, Adrian Cozma

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns