Image 1
Image 2

IDEE INEDITĂ

Aeroportul Satu Mare pune la dispoziția călătorilor o mică bibliotecă

Sătmărenii și turiștii care sunt în trecere prin Aeroportul Internațional Satu Mare vor avea bucuria să poată să citească lecturile preferate, în timpul de așteptare până la check in sau deschiderea porților de îmbarcare.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Biblioteca Județeană Satu Mare a dorit să le facă o călătorie mai plăcută tuturor celor care vor zbura cu avionul, astfel că între cele două instituții menționate s-a născut o colaborare inedită. Începând de marți, 24 octombrie, toți cei care doresc să citească atât în sălile de așteptare, cât și pe aeronave, pot să o facă liniștiți.

 

Iubitorii de lectură pot să ia cărțile cu ei, fiind permis a se lua un singur exemplar de fiecare călător. Acest lucru a fost posibil pentru că, de-a lungul anilor, Biblioteca Județeană Satu Mare a derulat diferite campanii pentru donații de cărți de la cititori.

 

Numeroase volume au fost înregistrate în multiple exemplare, astfel că a fost posibilă ducerea lor la mica bibliotecă din Aeroport, amenajată în sala de așteptare.

 

Amintim câteva dintre campaniile derulate anterior de instituția de cultură, pentru a-și completa fondul de carte: ” Dar din darul sătmărenilor “, ” Citește și dă mai departe la schimb de carte “, după cum ne-a informat directoarea adjunctă, Paula Horotan.

 

Reprezentanții Bibliotecii Județene Satu Mare doresc să transmită mulțumiri tuturor donatorilor și pe această cale, pentru toate eforturile pe care le-au depus, în scopul dorit de instituție.

 

Aceștia le transmit celor care vor trece prin Aeroportul Internațional Satu Mare să aibă parte de o călătorie frumoasă și lectură plăcută!

IFPLUS SCRISOARE DESCHISĂ

Ce solicitări mai au sindicatele din Educație

Asculta acest articol Într-o scrisoare deschisă, liderii celor două sindicate din Educație, Simion Hăncescu și Marius Nistor, cer de urgență…...

This content is for IZ Plus Lunar, IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si Tiparit si PDF Lunar, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ <35, IZ PLUS ANUAL, and IZ PLUS 3 LUNI members only.
Log In Join Now