Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

SCANDAL ÎN POLIȚIA RUTIERĂ

Agent prins în flagrant luând mită

Agent prins în flagrant luând mită
Conform declarațiilor oficiale, agentul de poliție a fost prins în momentul în care primea suma de 700 de lei ca mită pentru a nu lua măsuri legale împotriva unor contravenții la regimul rutier
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Un agent de poliție din cadrul Poliției Rutiere Prahova a fost surprins în flagrant în timp ce primea mită pentru a nu aplica o amendă. Potrivit informațiilor furnizate de News.ro, suma de 700 de lei a fost primită de către agentul respectiv, care ulterior a fost plasat în arest la domiciliu pentru cercetări legate de luare de mită.

Direcția Generală Anticorupție a comunicat că în data de 19 martie 2024 a avut loc o operațiune de prindere în flagrant a unui agent-șef principal de poliție din cadrul Poliției Rutiere a Inspectoratului de Poliție al Județului Prahova. Acesta este implicat într-un dosar penal ce vizează două infracțiuni de luare de mită.

Conform declarațiilor oficiale, agentul de poliție a fost prins în momentul în care primea suma de 700 de lei ca mită pentru a nu lua măsuri legale împotriva unor contravenții la regimul rutier. Mai mult, în cadrul aceleiași investigații, s-a descoperit că anterior, într-un alt incident similar, acesta a primit suma de 300 de lei pentru aceeași scop, de a nu aplica sancțiuni pentru o altă abatere în trafic.

Inițial, polițistul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca apoi să fie prezentat în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă. Cu toate acestea, instanța a decis ca acesta să fie cercetat în arest la domiciliu, mandatul emis fiind valabil pentru o perioadă de 30 de zile.

CITEȘTE ȘI: Un agent de poliţie din Satu Mare a fost trimis în judecată

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns