Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

SECRETELE FENG SHUI

Alegerea perfectă a portofelului pentru atragea banilor

Alegerea perfectă a portofelului pentru atragea banilor
Cu cât tu și portofelul tău sunteți mai organizați, cu atât este mai ușor să atragi banii și bogăția pe care le dorești, susțin experții Feng Shui.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

 

Experții în arta Feng Shui susțin ferm că pot influența fluxul norocos al banilor și atragerea bunăstării în viața cuiva. Un element crucial în această ecuație este alegerea potrivită a portofelului.

 

 

Filosofia Feng Shui se concentrează pe armonizarea cu natura pentru a aduce protecție și noroc, inclusiv în domeniul financiar. Un portofel potrivit poate fi o componentă esențială în această căutare a prosperității.

 

 

Ce tip de portofel ar trebui să alegi pentru a atrage mai mulți bani?

 

 

Arta Feng Shui sugerează că alegerea portofelului potrivit poate influența fluxul financiar și poate aduce norocul în viața ta. Aspectele precum formă, culoare, material și modul de păstrare a portofelului sunt considerate critice.

 

Specialiștii în Feng Shui oferă câteva sfaturi utile pentru a crea un flux mai bun de bani în portofel și în viața ta:

 

Culoarea portofelului:

 

Negru: Atrage prosperitatea și bogăția.

Verde: Potențează oportunitățile de venit suplimentar, fiind ideal pentru antreprenori.

Galben: Favorizează acumularea banilor și a bunăstării.

Cum să îți îngrijești portofelul pentru a atrage norocul?

 

Pentru a atrage energii pozitive și a crește spațiul pentru mai mulți bani, este important ca portofelul să fie curat, ordonat și îngrijit. Renunțarea la obiectele inutile din portofel, precum bonurile vechi sau cardurile expirate, poate face loc pentru prosperitatea financiară.

 

Și locul în care păstrezi portofelul contează. Este recomandat să îl ții în geantă sau borsetă, evitând să îl lași pe jos sau pe masă, unde poate atrage energii negative.

 

Pentru un plus de noroc, Feng Shui sugerează să păstrezi trei monede înfășurate într-o panglică roșie în buzunarul pentru mărunțiș.

 

În concluzie, atunci când vine vorba de atragerea banilor și bunăstării în viața ta, alegerea și îngrijirea potrivită a portofelului pot fi pași esențiali spre obținerea succesului financiar.

 

CITEȘTE ȘI: Se poate spera la prosperitate cu muncă mai puțină?

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Vizită la Veneția se va putea face doar  cu rezervare online

EXPERIMENT INEDIT

Vizita la Veneția se va putea face doar cu rezervare online

Primarul Veneției a introdus o taxă de intrare în oraș. Începând cu 25 aprilie, turiștii de o zi vor fi taxați cu 5 euro pentru 29 de zile de vârf din această primăvară și vara următoare. Accesul va fi restricționat la 40.000 de vizitatori pe zi, care vor fi obligați să își rezerve biletele online în avans.