Image 1
Image 2

Alin Nica, fost lider PNL, candidează pentru un nou mandat la președinția Consiliului Județean Timiș din partea Forței Dreptei

Ciornă automată
lin Nica, anterior lider al Partidului Național Liberal (PNL), își anunță candidatura pentru un alt mandat în funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș sub egida Forței Dreptei.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Alin Nica, anterior lider al Partidului Național Liberal (PNL), își anunță candidatura pentru un alt mandat în funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș sub egida Forței Dreptei. Acesta a fost îndepărtat din poziția de conducere a PNL Timiș, pe fondul opoziției sale față de alianțele electorale cu Partidul Social Democrat (PSD) la nivel local. Nica a explicat că decizia sa de a candida a fost influențată de discuții ample cu membrii PNL, primari, tineretul partidului și cetățeni, care l-au încurajat să persevereze în demersul său de a oferi o alternativă politică la nivel local, opunându-se astfel influenței centrale din București. El a subliniat necesitatea unei lupte continue pentru valorile dreptei și liberalismului în Timiș, respingând ideea unui candidat unic, reminiscentă a epocii comuniste.

 

 

Alin Nica descrie trecerea sa către Forța Dreptei ca spre „cea mai autentică formațiune liberală rămasă pe scena politică” din România, subliniind că a fost o alegere dificilă, dar necesară, în urma excluderii sale de către conducerea centrală a PNL, pe care o acuză de a fi cedat în fața PSD. El a criticat vehement procesul prin care, susține el, PNL Timiș a fost „vândut” PSD, desconsiderând munca membrilor locali ai partidului. Nica a anticipat, de asemenea, că mai mulți primari PNL vor adera la Forța Dreptei, menționând precauția față de potențiale represalii din partea liderilor naționali.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with