Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

PARCĂRI ÎN SATU MARE

Amendă usturătoare dacă-ţi laşi maşina pe loc rezervat

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)
De la 1 septembrie a intrat în vigoare hotărârea Consiliului Local Satu Mare 221/2023 privind noul Regulament de funcţionare a sistemului privind controlul, limitarea şi taxarea staţionărilor în Municipiul Satu Mare.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Cei de la Administraţia Domeniului Public Satu Mare au început să schimbe indicatoarele de parcare din cartiere. Pe ele sunt afişate noile amenzi. Astfel, dacă parchezi pe un loc rezervat, amenda s-a mărit de la 200-400 la 1.000-1.500 de lei.

Din noul regulament:

c) Utilizarea de către altă persoană fizică sau juridică a locului de parcare rezervat alta decât beneficiarul – amendă de la 500 la 1000 lei.

d) Blocarea accesului în locul de parcare cu alte obiecte decât cu dispozitivele de blocare aprobate în conformitate cu prevederile art. 33 alin.(1) şi art. 34 alin.(3) din prezentul Regulament – amendă de la 1000 la 1500 lei

Altfel, recent am anunţat că a fost introdusă şi o amendă pentru cei care au locuri rezervate. ”Abonaţii” sunt acum obligaţi să cureţe locul de parcare şi să-l deszăpezească. Dacă nu, amenda este foarte mare. Mai multe informaţii am prezentat AICI.

Noul indicator:

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns