Image 1
Image 2

MECI AMICAL

Amical între Olimpia MCMXXI și Victoria Carei

Două dintre echipele județului Satu Mare dim Liga 3, FC OLimpia MCMXXI și Victoria Carei, se vor întâlni sâmbătă într-un meci de pregătire.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Cele două echipe vor juca, cu începere de la ora 10.30, pe terenul sintetic de la baza sportivă LPS-Dinamo.

Vă reamintim că FC Olimpia ar fi trebuit să joace și sâmbăta trecută o partidă de verificare cu SCM Zalău doar că sălăjenii nu ai vrut să joace amicalul de teama unor accidentări care fi putut să apară din cauza terenului acoperit cu un strat de zăpadă.
Gruparea sătmăreană, preluată din această iarnă de SoccerViza și care și-a adus în lot câțiva jucători noi, este la primul test din această perioadp de pregătiri. Victoria este în pragul celui de al doilea meci de verificare după ce a disputat două în Ungaria, 2-0 cu Manddok și 2-2 cu SK Mateszalka.
Apoi, după meciul de la Satu Mare, lotul Victoriei va efectua un scurt stagiu de pregătire în stațiunea Felx.
Revenind la SC Olimpia MCMXXI, conducerea clubului a informat că a mai transferat un stranier. Este vorba de un fotbalist de naționalitate suedeză, pe nume Lukas Hackaa care care a evoluat într-un campionat districtual din Statele Unite, Purdue University Indianapolis.
”Suntem bucuroși să anunțăm noul jucător care va îmbrăca tricoul Olimpiei din această iarnă. Lukas este un jucător creativ și în același timp un bun executant de faze fixe” se arată în comunicatul primit de la club.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with