Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

CAMPIONAT MONDIAL

Ana Tomșa pe locul 42 la CM de spadă din Arabia Saudită

Ana Tomșa pe locul 42 la CM  de spadă din Arabia Saudită
România a avut patru spadasine calificate pe tabloul principal din cadrul CAMPIONATELOR Mondiale de la Raid (Arabia Saudită).
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Printre acestea s-a aflat și sătmăreanca Ana Tomșa. Aceasta a reușit  să treacă de primul tur, după ce s-a impus, scor 12-11 în fața Martinei Torrego (Spania). Din păcate, în turul secund, Ana Tomșa a fost învinsă de  Oceane Francillonne, cu scorul de 6-15.
Natalia Constantin a învins-o în turul întâi pe britanica Hannah Lebor, scor 15-11, pentru ca în turul al doilea să piardă întâlnirea cu Julia Yin, din Singapore, scor 6-15.

 

Emma Șonț a pierdut în primul tur, 7-15 cu Vanie Gogniat (Elveția). Tot în primul tur a fost eliminată și Erica Badea, după 7-15 cu Andriana Theodoropoulou (Grecia).
În ierarhia finală Ana Tomșa a fost a 42-a, Natalia Constantin a încheiat pe locul 58, Emma Șonț a fost clasată pe locul 80, iar Erica Badea a încheiat pe locul 85.
Din păcate, sportivii români nu s-au făcut remarcați, adică nu au fost implicați în lupta pentru medalii,  nici în proba masculină, cel mai bine clasat fiind Florin Mirică – locul 86.

 

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns