Image 1
Image 2
Acasa

FOTBAL, LIGA 1

Arbitru interesant la Sepsi – CFR Cluj

În cadrul SuperLigii, confruntarea dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și CFR Cluj de pe 17 decembrie 2023, la ora 21:00, promite o dispută intensă.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

La centru va fi Marcel Bîrsan, un arbitru cu experiență din București, cunoscut pentru obiectivitatea sa. În sprijinul său, cei doi arbitri asistenți, Mircea Mihail Grigoriu și Florian Alexandru Vișan, vor completa echipa ce va veghea asupra respectării regulilor în timpul meciului.

 

Pentru a asigura că deciziile luate sunt corecte și în conformitate cu regulamentul, arbitrajul video (VAR) va fi gestionat de Dima Iulian, iar în rolul de arbitru asistent VAR avem pe Filip Alexandru. Acești profesioniști din București și Constanța vor fi la dispoziție pentru a analiza orice situație controversată ce poate apărea pe teren.

 

Claudiu Marcu, din Constanța, va fi responsabil cu arbitrajul adițional.

 

Sub privirile atente ale suporterilor, această brigadă de arbitri, coordonată de Hincu Florin din Brașov, își propune să asigure un spectacol echitabil și captivant pentru toți cei implicați.

CITEȘTE ȘI: Paula Paștiu, judoka anului la CSM Olimpia – CS Fușle Security Satu Mare

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

FOTBAL JUNIORI

Echipa U19 de la LPS Satu Mare, pe primul loc

Sâmbătă și duminică s-au disputat mai multe partide în campionatele naționale ale juniorilor, competiții organizate de Federația Română de Fotbal. Județul Satu Mare este reprezentat la aceste competiții de echipele Liceului cu Program Sportiv și ale Academiei Partium.